Peter Meyer

200 kr.   40 min.

Steder

  Hjem: 2730 Herlev
  Hos elev (Kørsel: 35 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkPopR&BRock

Personlig beskrivelse

Hej, jeg hedder Peter :)

Jeg underviser i guitar for dig der er helt nybegynder eller dig der har spillet et stykke tid, og har brug for hjælp med f.eks akkordskiftene, strummingpatterns, inspiration, begynderfingerspil og andet.

Min undervisning kommer primært til at tage udgangspunkt i det praktiske guitarspil og hvor din motivation og musikglæde er den vigtigste prioritet. Undervisningen kan bestå af alt fra at lære en specifik sang du kan lide, til at lære mere generelle teknikker, riffs, plekter spil/fingerspil. Jeg kan også hjælpe med strengeskift og andet. Jeg ved fra erfaring at en dårlig, skoleagtig undervisning kan dræne guitar motivationen, men den mindre skemalagte og mere flydende undervisnings form hvor der er plads til dine ideer kan sætte skub i din udvikling. Det vigtigste for mig er at vi får et godt lærerigt undervisningsmodul hvor vi har det godt og lærer en masse! Derfor er jeg også flexibel i undervisningslængde, da det er forskelligt hvor lang en undervisningsgang passer til forskellige typer guitarister.

Jeg underviser i Herlev hos mig, men tager også gerne ud i Storkøbenhavn og omegn at undervise hos dig. Kørselgebyr afhænger af afstanden, og vil kun dække den offentlig transport :) Hvis undervisningen foregår hos mig har jeg en begynderguitar du kan låne. På længere sigt skal du dog have eget instrument. Det kan jeg også være behjælpelig med.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Peter Meyer har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Peter kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Musikunderviser Peter Meyer

Kontakt Peter

Kontakt Peter gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked