Rikke Budolph

270 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkHiphop/RapJazzKlassiskMusicalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Rikke Budolph

Personlig beskrivelse

Mit navn er Rikke Budolph og jeg er 34 år.  Jeg har min daglige gang på Frederiksberg, hvor jeg arbejder som lærer. I min fritid synger jeg i et fedt kor og er forsanger i et jazzband, der hedder Birdland. Jeg har mange års erfaring med livemusik og har sunget i flere forskellige bands og har sunget både pop og rock m.m. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Rikke Budolph har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Rikke kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet folkeskolelærer og musiklærer fra Zahles seminarium i(telefon skjult)og har undervist i musik og sang på daglig basis i 8 år. Jeg har også en masse erfaring med at undervise børnekor. Jeg elsker musik og jeg kan undervise i alt fra klassisk sang til rock og r'n'b.

Når jeg underviser har jeg meget fokus på sangteknik, men fremfor alt skal det være sjovt at synge.

Du må meget gerne selv tage en sang med første gang, så jeg kan danne mig et billede af hvilke genre du kan lide, og hvilket niveau du befinder dig på, når vi starter.


Der er mulighed for at få rabat, hvis du køber et klippekort på henholdsvis 5 eller 10 klip:

5 gange koster(telefon skjult)kr.

10 gange koster(telefon skjult)kr.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Rikke Budolph  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked