Sebastian L. Ottsen

150 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoElektroniskFunkHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulWorld

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Sebastian og er 20 år gammel. Jeg har spillet trommer i otte år, og har i mellemtiden fået undervisning af Jim Jørgensen i tre år, hvorefter jeg tog et år på Mellerup Efterskole som er kendt for deres rigtige gode musikmiljø. Her fik jeg desuden også undervisning af Peter Bo. Derefter studerede jeg Musik A, Engelsk A og Mat B på Odder Gymnasium. Efter jeg blev student i sommer, har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper, og har derfra fået noget erfaring i det at arbejde med børn. Jeg har desuden fungeret som orkesterleder i Sambinhos som var en gruppe for børn fra 6-14 år. 
Selve undervisningen vil blive tilrettelagt efter dine evner og behov. Jeg underviser fra helt nybegynder til øvede i alle aldre, og derfor vil undervisningen også blive strukturet efter dette. Der vil blive undervist i alt fra det mest essentielle teknik med hænder ss. german grip og french grip og føder ss. slip and slide teknik på trommetsæt og øveplade til independence øvelser over ostinader ss. baio, samba, mozambique. Desuden tager jeg udgangspunkt i musikken og musikforståelse som en generel helhed, da det er meget vigtigt og for at have det sjovt. Vi spiller jo fordi vi godt kan lide og har det sjovt med det. Der vil blive taget hånd om forskellige musikgenre og hvis du har inputs til undervisningen eller noget bestemt du gerne vil lære, så vil der selvfølgelig også være mulighed for det.

Jeg underviser i en time af gangen og første gang er en gratis prøvetime. Undervisningen foregår syd for Århus i eget øvelokale med busforbindelse lige til døren. Jeg vil også kunne give privatundervisning ud af huset i Århus området. Jeg håber at høre fra dig!    

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Sebastian Luik Ottsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Sebastian kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

- Orkesterleder hos Sambaninhos
- Musik A, Engelsk A og Mat B på Odder Gymnasium.
- Mellerup Efterskole
- Pædagogmedhjælper

Sebastian Luik Ottsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked