Søren Johansen

125 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 8680 Ry

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkJazzPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Musik har altid været en af mine store passioner. Hvad enten det handler om at spille til en fællessang eller trykke den af sammen med gode venner fra scenen. Jeg har spillet, siden jeg var ganske ung, og i mit univers kan alle lære det. Det er ikke medfødt - men handler som alt muligt andet om at tænde gnisten, blive inspireret og øve sig en hel masse.

Jeg lægger i min undervisning vægt på en skabe en balance det sjove, det udfordrende - og at lære noget teoretisk. Det SKAl være sjovt - og det SKAL være brugbart. Får man øvet sig tilstrækkeligt, kommer teknik og grundforståele hurtigt, og det kan sagtens lade sig gøre at lave differentieret undervisning og programmer, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs formåen og ønsker. Den dybere teori puttes løbende kommer på hen ad vejen, 

Min undervisning henvender sig til begyndere og op til moderat niveau.

Minimumsalder er 10 år.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på(telefon skjult)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Søren Johansen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Søren kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet klaver i godt 35 år. Det startede med klassisk klaver og bevægede sig senere over i det rytmiske. Gennem årene har jeg derfor spillet det meste - lige fra klassisk til blues, rock, funky stuff og jazz. Ud over klaveret har jeg også spillet på cello og saxofon, og jeg har gennem årene også skrevet egne numre og arrangeret musik til forskellige sammenhænge.

Musikunderviser Søren Johansen

Kontakt Søren

Kontakt Søren gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked