Steffen Ulstrup

60 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 9270 Klarup

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkLatinPopPunkRock

Sociale medier

Facebook-profil for Steffen Ulstrup

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Steffen Ulstrup og er trommeslager, jeg har spillet de fleste genre og har spillet i mange forskellige bands, pt. spiller jeg i 2 bands. Jeg har selv gået til undervisning ved Musikskolen i Aalborg i 7 år. Har i 3 år spillet i et slagtøjsorkester på Musik Konservatoriet.


Har spillet trommer i 14, hvor jeg fik undervisning i de 7 af dem. Har undervist en elev siden 2011.

Udover at spille og undervise i trommer, er jeg trommetekniker på Nibe Festivalens Reservat-scene, det har jeg været siden sommeren 2008.


Her er et link, hvor jeg spiller Dizzy Mizz Lizzy's numre 'Wishing Well' og 'Waterline' til Guldbæk Festivalen 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=hy2dH2SNrPkHos mig vil du blive undervist i forskellige stilarter samt lære trommenoder. Du vil blive oplært i gode opvarmnings øvelser, stik træning, hvirvler osv.Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Steffen Ulstrup har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Steffen kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Lige færdiggjort min studenter uddannelse på Aalborghus Gymnasium. Jeg gik på Musiklinje med Musik og Engelsk som mine hovedfag.
Musikunderviser Steffen Ulstrup

Kontakt Steffen

Kontakt Steffen gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked