Theis Havdrup

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2625 Vallensbæk
  Hos elev (Kørsel: 25 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

PopR&BRock

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Theis Havdrup og underviser i klaver fra begynder til øvet niveau.

Undervisningen vil naturligvis omhandle emner som nodelære, skalaer, akkorder, rytmer etc, så eleven får styr på de grundlæggende musikteoretiske principper.

Mht. sange vil der være fokus på rytmisk populærmusik fra begynder til øvet niveau, hvor eleven både vil lære at spille sangene som akkordspil og som akkordspil med melodi.

Undervisningen kan foregå hos mig eller hos eleven (i københavnsområdet) og der kan være en stor fleksibilitet i både antallet af “ugentlige” timer, det ønskede starttidspunkt for undervisningen og undervisningens varighed (dog mindst 25-30 min). Hvis der ønskes undervisning udover 30 min, så bliver den ekstra undervisningstid naturligvis billigere end de første 30 min. Det må vi i så fald aftale nærmere.

Fokus er naturligvis på at eleven får lært en masse, samtidig med at det er hyggeligt og at eleven om ønsket får en hvis grad af medindflydelse på de valgte sange vi arbejder med.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Theis Havdrup har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Theis kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har haft musik som linjefag på Zahles lærerseminarium, modtaget klaverundervisning og selv undervist privat i klaver i 10 år fra begynder til øvet niveau. Derudover interesserer jeg mig for musikproduktion og har arbejdet i primært Logic Pro i mange år.

Musikunderviser Theis Havdrup

Kontakt Theis

Kontakt Theis gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked