Varduhi Babayan

200 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S
  Lokale: 4583 Sjællands Odde

Instrumenter

Favoritgenrer

JazzKlassisk

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Varduhi og jeg kommer fra Armenien. 
Jeg er uddannet som psykolog, og begyndte at spille klaver i ca. 18 år siden, da jeg og min tvillingbror gik på musikskole og spillede forskellige instrumenter. Han spiller saxofon og jeg spiller klaver, så jeg voksede op med musik, og begyndte at spille, da jeg var 9 år. Jeg underviser i klaver for begyndere, let øvet og øvet niveau. Jeg underviser klaver på forskellige sprog- armensk, som er mit modersmål, russisk og  på dansk.

I de sidste par år har jeg arbejdet med børn og unge med autisme. Jeg tror på, at læring og disciplin er det bedste værktøj for mennesker med austisme. 

At lære at spille klaver kan have en enorm indflydelse på helbred for dem, der er glade for musik. Alle har deres egne talentfulde sider, og i mit arbejde med autistiske mennesker bruger jeg deres hukommelse, som er vigtigt værktøj. Jeg har erfaret, at de kan spille melodien lige efter en visning og huske den uden at skulle se noderne igen. 

At lære at spille some egne melodier, hjælper for at finde sin indre ro. Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Varduhi er et fantastisk menneske og en dygtig underviser! Vores børn elsker hende og bliver bedre og bedre til at spille klaver!

Fantastisk lærer rigtig god til at lære fra sig og har masser af tålmodighed. Faglig super dygtig og dele gerne sin viden.

Varduhi kommer altid smilende og med en dejlig motiverende energi. Hun er god til at læse sine elevers niveau og kunnen og finde musik herefter. Hun er blid og tålmodig - og top god til børn!

We are very happy with Varduhi, she’s ver knowledgeable and patient with my son. He loves going to classes with her! Highly recommended!

Uddannelse og baggrund


I undervisningen vil der blive lagt vægt på både praktisk og teoretisk.

For eksempel arbejde med:

- lær noder

- grundlæggende musikteori vægte, såvel som teknikken for fingre og pedaler

- lære at lytte til musik

Jeg underviser hovedsageligt i klassisk musik, men er meget åben for at undervise i moderne musik. Den vigtigste ting for mig er den studerendes ønsker.


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked