Varduhi Babayan

225 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

JazzKlassisk

Personlig beskrivelse

Mit navn er Varduhi .Jeg har både psykologisk og musikalsk baggrund.
Jeg begyndte at spille klaver i ca. 20 år siden, da jeg og min tvillingbror gik på musikskole og spillede forskellige instrumenter. Han spiller saxofon og jeg spiller klaver, så jeg voksede op med musik, og begyndte at spille, da jeg var 9 år. Jeg underviser i klaver for begyndere, let øvet og øvet niveau. Jeg underviser klaver på forskellige sprog- armensk, som er mit modersmål, russisk og på dansk.

I de sidste par år har jeg arbejdet med børn og unge med autisme. Jeg tror på, at læring og disciplin er det bedste værktøj for mennesker med austisme.

At lære at spille klaver kan have en enorm indflydelse på helbred for dem, der er glade for musik. Alle har deres egne talentfulde sider, og i mit arbejde med autistiske mennesker bruger jeg deres hukommelse, som er vigtigt værktøj. Jeg har erfaret, at de kan spille melodien lige efter en visning og huske den uden at skulle se noderne igen.

At lære at spille some egne melodier, hjælper for at finde sin indre ro.Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Rachel

Klaverundervisning har hjulpet med at forbedre koordination og selvtillid. Varduhi er tålmodig, omsorgsfuld og dygtig til at undervise børn med autisme. Vores datter elsker at lære klaver med hende!

Anmeldelse skrevet af Kinam

Vores barn har infantil autisme, og det var svært at finde en god underviser til ham. Med Varduhi var det anderledes. Hun havde forståelse for hans behov, og hun kunne lære ham at spille med glæde. Han glæder sig så meget til klaver undervisning hos hende hver uge. Hun kan varmt anbefales.

Anmeldelse skrevet af Rudina Sulaj

At sende min søn til undervisning hos denne klaverlærer, er det bedste jeg har gjort for min søn som gik i specialskole. Hun er den eneste der har denne unikke kombination, hvor hun blander psykologi og klaver. Hun er utrolig dygtig med børn, med speciale behov. Jeg vil helt klart anbefale hende til alle børn i samme situation. Hendes undervisning har været rigtig god for min søns udvikling, hun har en god kommunikation med børn i denne målgruppe. Vi er virkelig glade for hende. Jeg føler mig meget heldig over, at have fundet en person som hende til min søn. Hun er fantastisk, og har en god og rimelig pris for den undervisning hun yder.

Anmeldelse skrevet af Oksana Zubko Buus

Varduhi er et fantastisk menneske og en dygtig underviser! Vores børn elsker hende og bliver bedre og bedre til at spille klaver!

Anmeldelse skrevet af Tina Benedikte

Fantastisk lærer rigtig god til at lære fra sig og har masser af tålmodighed. Faglig super dygtig og dele gerne sin viden.

Anmeldelse skrevet af Nan Shin

Varduhi kommer altid smilende og med en dejlig motiverende energi. Hun er god til at læse sine elevers niveau og kunnen og finde musik herefter. Hun er blid og tålmodig - og top god til børn!

Anmeldelse skrevet af Bruno

We are very happy with Varduhi, she’s ver knowledgeable and patient with my son. He loves going to classes with her! Highly recommended!

Uddannelse og baggrund


I undervisningen vil der blive lagt vægt på både praktisk og teoretisk.

For eksempel arbejde med:

- lær noder

- grundlæggende musikteori vægte, såvel som teknikken for fingre og pedaler

- lære at lytte til musik

Jeg underviser hovedsageligt i klassisk musik, men er meget åben for at undervise i moderne musik. Den vigtigste ting for mig er den studerendes ønsker.


Musikunderviser Varduhi Babayan

Kontakt Varduhi

Kontakt Varduhi gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked