Oversigt over danske musikbutikker

Kæmpe oversigt: 97 musikbutikker- og værksteder i Danmark

Der er en helt særlig følelse, når man går ned i sin lokale musikbutik og går på opdagelse. Det giver noget, som en webshop aldrig vil kunne give. Her kan man nemlig få lov til at sidde med instrumentet i hånden og få en god, fyldestgørende rådgivning fra personlaet i (eller måske ejeren af) butikken.

Derfor er det også vigtigt, at vi husker at støtte de lokale musikforretninger ved at handle hos dem. Derfor vil vi hos MUUV gerne lave et godt overblik, så du hurtigt kan finde de musikbutikker, der er i dit område.

Her på siden kan du finde:

Kort over butikker

Her kan du se kortet over danske musikbutikker. Vi har fundet og samlet alle butikkerne, som er præsenteret på kortet, men selve oplysningerne på de enkelte butikker er leveret af Google, så vi kan tilsikre, at oplysningerne er så up to date som muligt.

Musikbutikker på Sjælland, Lolland og Falster

Her kan du se en liste over musikbutikker på Sjælland. Der er naturligvis flest musikbutikker i København og Storkøbenhavn, men der er også mange musikbutikker ude fra resten af Sjælland, Lolland og Falster.

Musikbutikker på Fyn

Her får du listen over de musikbutikker, du kan finde på Fyn. Der er to musikbutikker i Odense, og så fordeler de andre sig over resten af Fyn.

Musikbutikker i Jylland

Her er samlet alle musikbutikker i Jylland. Der er naturligvis mange musikbutikker i Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg, men der findes også en lang række musikbutikker fordelt over både Sydjylland, Midtjylland og Nordjylland.

Støt din lokale musikbutik

Støt din lokale butik

Det her punkt har til formål at inspirerer dig til, hvordan du kan støtte din lokale butik, uden det koster penge. Der er nemlig mange gratis måder, hvor du kan støtte den lokale musikbutik - lad mig tage dig igennem nogle af dem.

Anmeld dem

Har du handlet hos, eller fået god rådgivning af, en eller flere af de instrumentforretninger, hvor du har handlet, så skal du anmelde dem. Det giver butikken en stærkere profil overfor nye kunder, og giver dem dermed bedre forudsætninger for at få flere kunder. Husk at du sagtens kan anmelde en butik på flere medier (eks. Google, Facebook og Trustpilot). Det kan virke som lidt dobbeltarbejde, men det giver dem rigtig meget.

Like dem

Her er vi ovre på de sociale medier. De fleste butikker har profiler på de mest populære sociale medier (Facebook og Instagram), og her kan du give dem et like. Hvis du ønsker at tage en et hak længere, så sørg for at være den gode ambassadør, når du ser deres indlæg ved at give et like, en kommentar eller en deling.

Fortæl om dem

Den mest effektive markedsføring er mund til mund. Det er langt stærkere, hvis en ven fortæller mig om en fed guitarbutik, end hvis jeg "bare" går forbi den, ser den i en søgemaskine eller lign. Når du fortæller om butikken, så husk at læg al den energi i din anbefaling, som butikken fortjener.

Der er stor forskel på at sige:

 • "Der ligger en fed guitarbutik nede på Bagerstræde"
 • "Der ligger nok Københavns fedeste butik, når det kommer til akustiske guitars på Bagerstræde, du ved, lige der ved Gammel Kongevej. De har et kæmpe udvalg, en mega hyggelig atmosfære og et super venligt personale"
Kriterier for butikkerne

Kriterier for butikkerne

Det er gratis

Det er vigtigt at slå fast, at butikkerne fremtræder fuldstændig gratis på både listen og kortet. Vi ville ikke kunne lave en fyldestgørende liste, hvis vi forlangte, at butikkerne skulle betale for at være her. Man kan dermed heller ikke betale for at ligge højere på listen eller for at være promoveret mere end andre.

Alle butikker (og værksteder)

Vi har prøvet at finde et så bredt udvalg af butikker som muligt. Du vil nok opleve, at der er flest guitarbutikker, som så er stærkt efterfulgt af klaverbutikker, trommebutikker og forretninger som sælger udstyr til musikproduktion. Dette er opstået som en naturlig følge af, at der generelt findes flest butikker inden for disse instrumenter.

Mange butikker har også et værksted, så derfor vil der også være repræsenteret instrumentværksteder på listen. Nogle enkelte kan også være steder, der rent ud gør sig i reparation af instrumenter.

Kun danske butikker (og webshops)

Listen indeholder danske butikker og webshops, hvilket også giver rigtig god mening, fordi vi er et dansk website. Vi har dog også lavet denne artikel som en aktiv indsats for at støtte netop de danske butikker og webshops, så derfor har vi ikke gjort plads til webshops fra vores omkringliggende lande.

Tilføj butik

Tilføj butik

Har du handlet i en fed butik (eller ejer du selv en), så vil vi sætte stor pris på, at du skriver den til os. Det er som nævnt før ganske gratis, og vi tilføjer alle danske butikker, der har en relation til musik og instrumenter.

Send blot en email til info@muuv.dk med den butik, vi skal tilføje.

Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser