Undervisning i cello

Celloen er et fantastisk instrument, som primært ses og høres inden for klassisk musik. Har du også forelsket dig i smukke instrument? Her på MUUV finder du en privatunderviser i cello.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af celloundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere celloundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den cellounderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i cello

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i cello? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Celloundervisning - Undervisning i Cello

Cello er et instrument som oftest bruges i klassisk musik og en smule inden for rytmisk musik på grund af dens melodiske egenskaber og bløde lyd. Cello er et strygerinstrument, som har 4 strenge. Instrumentet ligner meget en violin men er større og har en dybere klang - en oktav dybere end bratschens.

Et svært instrument at lære

Celloen er et svært instrument at lære og der er derfor ikke mange, der kan beherske dette instrument. Ønsker du at være en af de få, kræver det celloundervisning og mange timers øvelse. For at komme rigtig i gang med at lære celloen kræves der en dygtig underviser, som kan lære dig den rette teori og teknik. Husk, at det aldrig er for sent at lære at spille på et musikinstrument!

Undervisning på Muuv

Celloundervisningen som du finder på Muuv tager udgangspunkt i privatundervisning. Dette sikrer dig, at der tages udgangspunkt i dit niveau, så du modtager en undervisning, der passer til dig. I vores underviserdatabase kan du finde den underviser, som passer bedst til dig og dine behov og som ligger i nærheden af dig. Der er som udgangspunkt ingen alderskrav, men nogle af underviserne kan have fastsat en minimumsalder af pædagogiske årsager.

Undervisningens formål

Celloundervisnings formål er at skabe grundlag for musikalsk udfoldelse på et strygeinstrument. For at opleve glæden ved at spille musik med andre, er det vigtigt, at man lærer sit instrument godt at kende. Når du er blevet dygtig på dit instrument, skal du ikke længere tænke over teknik og teori og kan frit kommunikere med dit instrument.

Gør dig nogle gode overvejelser

Inden du blot kaster dig ud i undervisning på cello, kan det være en god idé at skrive et par ord ned om dine behov. Det gør det nemmere at finde en underviser, der matcher dine behov. Det gør det også nemmere for din underviser at skræddersy sin undervisning til. Husk på, at underviseren ikke nødvendigvis kender til din baggrund for at lære instrumentet. Skriv følgende ting ned, inden du kontakter en underviser.

Celli kan forresten købes hos instrumenthandlerne i hele Danmark, men køb aldrig en cello uden først at have konsulteret en lærer. En børnecello koster fra ca. 6.000 kr.

Muuv tilbyder celloundervisning i hele Danmark. Du kan bl.a. finde undervisere i følgende byer: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Randers, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle men også i andre byer i hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster celloundervisning?

Prisen på celloundervisning varierer meget for de forskellige cellolærere. Den billigste lektion du kan købe er 45 minutter for 300 kr., hvor den billigste timepris dog er 350 kr. Den dyreste cellounderviser tager 350 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede cellolærere. I vores komplette katalog har vi 6 undervisere i cello. Disse 6celloundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få celloundervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i cello, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par cellolærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres cellolærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende cellolærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i cello i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser