Undervisning i cello

Celloen er et fantastisk instrument, som primært ses og høres inden for klassisk musik. Har du også forelsket dig i smukke instrument? Her på MUUV finder du en privatunderviser i cello.

 • Over 600 dygtige undervisere
  Kæmpe udvalg af celloundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
  Den bedste og hurtigste måde at lære på
 • Gratis og uforpligtende kontakt
  Opret din forespørgsel i dag

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra op til 6 celloundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Nora Braun380 kr. for 60 min.
  2000 Frederiksberg
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Oda M. H. Dyrnes300 kr. for 45 min.
1
  2450 København SV
  Lokale
  Hos eleven
  Online
soma allpass350 kr. for 60 min.
  2300 København S
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Elen Haakensen300 kr. for 45 min.
  1070 København K
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Karsten S. Jensen300 kr. for 60 min.
  3460 Birkerød
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Aksel Striim325 kr. for 45 min.
  8530 Hjortshøj
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Anne Hall300 kr. for 45 min.
  8660 Skanderborg
  Lokale
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den cellounderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i cello

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i cello? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Celloundervisning - Undervisning i Cello

Cello er et instrument som oftest bruges i klassisk musik og en smule inden for rytmisk musik på grund af dens melodiske egenskaber og bløde lyd. Cello er et strygerinstrument, som har 4 strenge. Instrumentet ligner meget en violin men er større og har en dybere klang - en oktav dybere end bratschens.

Et svært instrument at lære

Celloen er et svært instrument at lære og der er derfor ikke mange, der kan beherske dette instrument. Ønsker du at være en af de få, kræver det celloundervisning og mange timers øvelse. For at komme rigtig i gang med at lære celloen kræves der en dygtig underviser, som kan lære dig den rette teori og teknik. Husk, at det aldrig er for sent at lære at spille på et musikinstrument!

Undervisning på Muuv

Celloundervisningen som du finder på Muuv tager udgangspunkt i privatundervisning. Dette sikrer dig, at der tages udgangspunkt i dit niveau, så du modtager en undervisning, der passer til dig. I vores underviserdatabase kan du finde den underviser, som passer bedst til dig og dine behov og som ligger i nærheden af dig. Der er som udgangspunkt ingen alderskrav, men nogle af underviserne kan have fastsat en minimumsalder af pædagogiske årsager.

Undervisningens formål

Celloundervisnings formål er at skabe grundlag for musikalsk udfoldelse på et strygeinstrument. For at opleve glæden ved at spille musik med andre, er det vigtigt, at man lærer sit instrument godt at kende. Når du er blevet dygtig på dit instrument, skal du ikke længere tænke over teknik og teori og kan frit kommunikere med dit instrument.

Gør dig nogle gode overvejelser

Inden du blot kaster dig ud i undervisning på cello, kan det være en god idé at skrive et par ord ned om dine behov. Det gør det nemmere at finde en underviser, der matcher dine behov. Det gør det også nemmere for din underviser at skræddersy sin undervisning til. Husk på, at underviseren ikke nødvendigvis kender til din baggrund for at lære instrumentet. Skriv følgende ting ned, inden du kontakter en underviser.

Celli kan forresten købes hos instrumenthandlerne i hele Danmark, men køb aldrig en cello uden først at have konsulteret en lærer. En børnecello koster fra ca. 6.000 kr.

Muuv tilbyder celloundervisning i hele Danmark. Du kan bl.a. finde undervisere i følgende byer: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Randers, Esbjerg, Kolding, Horsens, Vejle men også i andre byer i hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster celloundervisning?

Prisen på celloundervisning varierer meget for de forskellige cellolærere. Den billigste lektion du kan købe er 45 minutter for 300 kr., hvor den billigste timepris dog er 300 kr. Den dyreste cellounderviser tager 380 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede cellolærere. I vores komplette katalog har vi 10 undervisere i cello. Disse 10celloundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få celloundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores cellolærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af celloundervisning.

Tilbyder jeres cellolærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende cellolærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i cello i dit nærområde

MUUV favoritikon  Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter