Dj-undervisning

Drømmer du om at blive den næste Martin Jensen, Morten Breum, Kato eller Faustix? Så kan privat dj-undervisning hjælpe dig på rette vej.

Dj-undervisningen skræddersyes til dine konkrete behov, og der er fokus på den genrer og teknikker, du drømmer om at mestre.

Vi har et stort udvalg af dj-undervisere, som du kan kontakte gratis og uforpligtende.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af dj-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere dj-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den dj-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i dj

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i dj? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er en dj

En dj er en almen forkortelse af ordet "DiscJockey", som henviser til en person, der spiller musik for et større eller mindre publikum. Typisk hyres en DJ til at spille til fester eller koncerter, og musikken lægger ofte op til dans. Andre danske ord for en DJ er: "Pladevender" og "Skiverytter". En DJ kan enten spille covermusik, som typisk sker til fester. En DJ kan dog også spille sin egen musik, hvis vedkommende samtidig er producer og arbejder på sit eget materiale. Her vil DJ'en typisk spille til koncerter eller klubber/diskoteker.

Hvad laver en dj?

En dj's fornemmeste opgave er at underholde publikum. Typisk vil man måle en dj's succes på evnen til at skabe god stemning og få sit publikum til at danse. Først og fremmest er det vigtigt som dj at vide, hvilken slags musik publikummet vil høre, da det afgør, om festen bliver god eller dårlig. Dog er der også andre virkemidler, som en dj skal mestre for at skabe en fest. Blandt andet skal dj'en være dygtig til at mixe numre og have styr på overgange, så flowet mellem numre bliver flydende og naturlige. Der er desuden mange andre tekniske detaljer, som en DJ skal have styr på, og disse kræver øvelse. I nogle tilfælde kan det være relevant at modtage undervisning i diverse teknikker for at blive en dygtig dj.

Undervisning for dj's

MUUV har opbygget en omfattende database med undervisere i forskellige instrumenter, programmer og musikudstyr. Vi har også en lang række dj-undervisere i hele landet, som du kan kontakte. Vi bestræber os på at have undervisere i de 25 største byer i Danmark: Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster dj-undervisning?

Prisen på dj-undervisning varierer meget for de forskellige dj-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 50 minutter for 140 kr., hvor den billigste timepris dog er 168 kr. Den dyreste dj-underviser tager 500 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede dj-lærere. I vores komplette katalog har vi 7 undervisere i dj. Disse 7dj-undervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få dj-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 3 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores dj-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af dj-undervisning.

Tilbyder jeres dj-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores dj-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 300 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i dj i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser