Undervisning i harmonika

Harmonikaen er et særligt instrument, som kræver koordination ud over det sædvanlige. Her på MUUV kan du finde en privatunderviser i Harmonika.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af harmonika-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere harmonika-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den harmonika-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i harmonika

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i harmonika? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er en harmonika?

Størstedelen af alle mennesker har på et tidspunkt i sit liv set eller hørt en harmonika. Harmonikaen klassificeres som et såkaldt "tungeinstrument". Instrumentets toner kommer fra metalblade som sidder indvendigt. Disse metalblade vibrerer på grund af et lufttryk, der dannes med en blæsebælg. Der findes mange forskellige harmonikaer og alle har sin egen lyd. Harmonikaen har en lang historie bag sig og stammer helt tilbage fra før kristi fødsel.

Ønsker du at lære at spille harmonika?

Her på MUUV er jagten gået ind på dygtige harmonika-undervisere, som kan undervise dig i harmonika uanset, hvor du måtte bo i landet. Lige nu har vi ikke mange undervisere på vores portal, hvorfor vi atter leder videre. Inden længe vil du kunne modtage undervisning i harmonika i følgende byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster harmonika-undervisning?

Prisen på harmonika-undervisning varierer meget for de forskellige harmonika-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 150 kr., hvor den billigste timepris dog er 300 kr. Den dyreste harmonika-underviser tager 400 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede harmonika-lærere. I vores komplette katalog har vi 10 undervisere i harmonika. Disse 10harmonika-undervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få harmonika-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores harmonika-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af harmonika-undervisning.

Tilbyder jeres harmonika-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores harmonika-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 60 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i harmonika i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser