Undervisning i harmonika

Harmonikaen er et særligt instrument, som kræver koordination ud over det sædvanlige. Her på MUUV kan du finde en privatunderviser i Harmonika.

Opret en forespørgsel

Når du opretter en forespørgsel, matcher vi dig med undervisere, der passer på din søgning. Du bliver matchet med op til tre undervisere, hvor jeres kontaktoplysninger automatisk udveksles. Servicen er naturligvis gratis og uforpligtende.

Opret forespørgsel nu

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Harmonika-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i harmonika

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i harmonika? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Hvad er en harmonika?

Størstedelen af alle mennesker har på et tidspunkt i sit liv set eller hørt en harmonika. Harmonikaen klassificeres som et såkaldt "tungeinstrument". Instrumentets toner kommer fra metalblade som sidder indvendigt. Disse metalblade vibrerer på grund af et lufttryk, der dannes med en blæsebælg. Der findes mange forskellige harmonikaer og alle har sin egen lyd. Harmonikaen har en lang historie bag sig og stammer helt tilbage fra før kristi fødsel.

Ønsker du at lære at spille harmonika?

Her på MUUV er jagten gået ind på dygtige harmonika-undervisere, som kan undervise dig i harmonika uanset, hvor du måtte bo i landet. Lige nu har vi ikke mange undervisere på vores portal, hvorfor vi atter leder videre. Inden længe vil du kunne modtage undervisning i harmonika i følgende byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster harmonika-undervisning?

Prisen på harmonika-undervisning varierer meget for de forskellige harmonika-lærere. Derfor kan det også være svært at komme med en specifik pris på harmonika-undervisning. Du skal dog typisk forvente at betale mellem 200 og 400 kr. pr. lektion.

Hvor mange undervisere har I?

På MUUV kan du finde undervisere i alle instrument, og du kan naturligvis også finde harmonika-undervisning. I vores katalog har vi 10 undervisere i harmonika, som du kan modtage tilbud fra, hvis du opretter en gratis og uforpligtende forespørgsel her på siden.

Kan man få harmonika-undervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i harmonika, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par harmonika-lærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres harmonika-lærere at køre ud?

De fleste harmonika-lærere tilbyder at køre hjem til eleven og tilbyde harmonika-undervisning der. Man skal forvente en merpris, som typisk ligger mellem 50 og 100 kr. pr. lektion.

Find undervisning i harmonika i dit nærområde:

Suppler din harmonika-undervisning med det rette gear

Når du modtager harmonika-undervisning, så er det rette gear essentielt. Herunder kan du se nogle af de produktkategorier, der er særligt interessante, når man modtager harmonika-undervisning.

Knap-harmonikaBørne-harmonikaPiano-harmonikaHarmonika
 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal