Undervisning i klokkespil

Klokkespillet er et unikt instrument, som kun meget få får æren af at mestre. Skal du være en af dem? Find en dygtig underviser i klokkespil her på MUUV.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af klokkespil-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere klokkespil-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Opret en forespørgsel

Når du opretter en forespørgsel, matcher vi dig med undervisere, der passer på din søgning. Du bliver matchet med op til tre undervisere, hvor jeres kontaktoplysninger automatisk udveksles. Servicen er naturligvis gratis og uforpligtende.

Opret forespørgsel nu

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den klokkespil-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i klokkespil

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i klokkespil? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er et klokkespil?

Et klokkespil er bl.a. i familie med vibrafonen, xylofonen og marimbaen, som har også er bygget op af såkaldte tangenter. Klokkespillet spilles på med plastickøller. Klokkespillet består som oftest af metal, hvorfor instrumentet også har en særpræget lyd. Klokkespillet indgår i mange orkestersammenhænge men er efterhånden også blevet taget med i flere bands, hvor det typisk har en mindre, melodisk rolle.

Vil du gerne lære at spille på klokkespiL?

Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet en database med dygtige undervisere, som kan undervise dig i klokkespil. Selvom vi endnu ikke har så mange undervisere i klokkespil, er vi hele tiden på udkig efter nye undervisere i Danmarks 25 største byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive. Det betyder du at du inden længe vil kunne finde en underviser nær dig, uanset hvor du bor i landet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster klokkespil-undervisning?

Prisen på klokkespil-undervisning varierer meget for de forskellige klokkespil-lærere. Derfor kan det også være svært at komme med en specifik pris på klokkespil-undervisning. Du skal dog typisk forvente at betale mellem 200 og 400 kr. pr. lektion.

Hvor mange undervisere har I?

På MUUV kan du finde undervisere i alle instrument, og du kan naturligvis også finde klokkespil-undervisning. I vores katalog har vi også undervisere i klokkespil, som du kan modtage tilbud fra, hvis du opretter en gratis og uforpligtende forespørgsel her på siden.

Kan man få klokkespil-undervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i klokkespil, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par klokkespil-lærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres klokkespil-lærere at køre ud?

De fleste klokkespil-lærere tilbyder at køre hjem til eleven og tilbyde klokkespil-undervisning der. Man skal forvente en merpris, som typisk ligger mellem 50 og 100 kr. pr. lektion.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i klokkespil i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser