Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Undervisning i klokkespil

Klokkespillet er et unikt instrument, som kun meget få får æren af at mestre. Skal du være en af dem? Find en dygtig underviser i klokkespil her på MUUV.

Rasmus H. S. Andersen 150 kr. for 45 min.
  5000 Odense C
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Michal Jedynak 120 kr. for 60 min.
  2200 København N
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Niklas Jensen 500 kr. for 60 min.
  1322 København K
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Benjamin Sommer 250 kr. for 60 min.
  5800 Nyborg
  5800 Nyborg
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Klokkespil-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i klokkespil

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i klokkespil? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er et klokkespil?

Et klokkespil er bl.a. i familie med vibrafonen, xylofonen og marimbaen, som har også er bygget op af såkaldte tangenter. Klokkespillet spilles på med plastickøller. Klokkespillet består som oftest af metal, hvorfor instrumentet også har en særpræget lyd. Klokkespillet indgår i mange orkestersammenhænge men er efterhånden også blevet taget med i flere bands, hvor det typisk har en mindre, melodisk rolle.

Vil du gerne lære at spille på klokkespiL?

Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet en database med dygtige undervisere, som kan undervise dig i klokkespil. Selvom vi endnu ikke har så mange undervisere i klokkespil, er vi hele tiden på udkig efter nye undervisere i Danmarks 25 største byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive. Det betyder du at du inden længe vil kunne finde en underviser nær dig, uanset hvor du bor i landet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster klokkespil-undervisning?

Prisen på klokkespil-undervisning varierer meget for de forskellige klokkespil-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 120 kr., hvor den billigste timepris dog er 120 kr. Den dyreste klokkespil-underviser tager 500 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede klokkespil-lærere. I vores komplette katalog har vi 4 undervisere i klokkespil. Disse 4klokkespil-undervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få klokkespil-undervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i klokkespil, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par klokkespil-lærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres klokkespil-lærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende klokkespil-lærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Find undervisning i klokkespil i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR