Undervisning i marimba

Marimbaen er et herligt instrument, som hører til percussionfamilien. Lær at spille marimba med hjælp fra en af vores privatundervisere her.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af marimbaundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere marimbaundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den marimbaunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i marimba

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i marimba? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er en marimba?

Til dem der ikke ved, hvad en marimba er, kan det fortælles, at instrumentet hører til percussionfamilien. Instrumentets lyd kommer fra de såkaldte tangenter, som er lavet af træ. Lyden frembringes ved at slå på tangenterne, der er arrangeret næsten som på et klaver. Marimbaen er grundlæggende et stort og relativt dybt klokkespil. Marimbaen er bl.a. i familie med xylofonen, vibrafonen og klokkespillet.

Marimbaen - et svært instrument at lære

Marimbaen er et svært instrument at lære, da det kræver føling at spille på det, så det lyder godt. Der findes mange teknikker til at spille på instrumentet, hvorfor der kræves en del undervisning, hvis man skal blive dygtig til at spille på marimbaen.

Find en underviser i marimba på MUUV

Her på MUUV har vi samlet en database med dygtige undervisere, som er klar til at give dig undervisning i marimba. Vi forsøger hele tiden at samle undervisere rundt omkring i landet, så det er muligt at finde en underviser, som ligger i nærheden af dig: København, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Hillerød, Svendborg, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Greve, Holbæk, Frederikshavn, Næstved, Sønderborg, Hjørring, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster marimbaundervisning?

Prisen på marimbaundervisning varierer meget for de forskellige marimbalærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 120 kr., hvor den billigste timepris dog er 120 kr. Den dyreste marimbaunderviser tager 500 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede marimbalærere. I vores komplette katalog har vi 5 undervisere i marimba. Disse 5marimbaundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få marimbaundervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i marimba, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par marimbalærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres marimbalærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores marimbalærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 50 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i marimba i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser