Undervisning i vibrafon

Hvis du ønsker at mestre vibrafonen, er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig finde privatundervisningen inden for vibrafon.

David Sachsenskjold 165 kr. for 30 min.
  5000 Odense C
  6600 Vejen
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Vibrafonunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i vibrafon

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i vibrafon? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Hvad er en vibrafon

En vibrafon er et instrument, som hører til klokkespilsfamilien. Vibrafonen er et relativt stort klokkespil, som står på jorden. Det specielle ved vibrafonen er den metal-tangenter, som giver den en særpræget lyd, der adskiller sig fra for eksempel xylofonen, hvis tangenter er af træ. Vibrafonen indgår typisk i klassiske sammenhænge og er en fast del af mange store orkestre. Instrumentet indgår dog også i visse jazz-bands, og instrumentet vandt sit indpas efter første verdenskrig. Instrumentet spilles på med køller af filt eller gummi, hvilket er med til at farve lyden.

Vibrafonen - et svært instrument at lære

Vibrafonen er et svært instrument at lære, da det kræver god teknik. Man spiller ofte på instrumentet med 2 køller i hver hånd, hvilket både kræver teknik, koordination og et særligt "touch". Instrumentet varierer meget i lyd alt efter hvordan man spiller på instrumentet, og det er derfor vigtigt at man har den rette teknik til at frembringe den ønskede lyd. Derfor er det nødvendigt med mange timers øvelse og en god underviser.

Find undervisning i vibrafon

På Muuv finder du undervisere i alle slags instrumenter. Vi har også undervisere i vibrafon. Selvom vi endnu ikke har undervisere i alle byer endnu, har du mulighed for at finde en dygtig underviser i vibrafon afhængigt af, hvor du bor. Vi bestræber os på at have undervisere i landets 25 største byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark.

Er du vibrafon-underviser?

Hvis du underviser i vibrafon, er du mere end velkommen til at oprette dig som underviser på Muuv. Hvis du kender andre, som tilbyder undervisning i vibrafon, må du meget gerne opfordre dem til at oprette sig som underviser her på Muuv. Husk at det er gratis at oprette sig som underviser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster vibrafonundervisning?

Prisen på vibrafonundervisning varierer meget for de forskellige vibrafonlærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 165 kr., hvor den billigste timepris dog er 330 kr. Den dyreste vibrafonunderviser tager 165 kr. for 30 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede vibrafonlærere. I vores komplette katalog har vi 8 undervisere i vibrafon, hvor et mindre udvalg (nemlig 1) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 1vibrafonundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få vibrafonundervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i vibrafon, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par vibrafonlærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres vibrafonlærere at køre ud?

Ja, størstedelen af undervisere tilbyder undervisning hos eleven. Der vil typisk være en pris forbundet med kørslen. Hos vores Vibrafonundervisere, er den gennemsnitlige pris for kørsel 50 kr.

Find undervisning i vibrafon i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal