Undervisning i vibrafon

Hvis du ønsker at mestre vibrafonen, er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig finde privatundervisningen inden for vibrafon.

 • Over 600 dygtige undervisere
  Kæmpe udvalg af vibrafonundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
  Den bedste og hurtigste måde at lære på
 • Gratis og uforpligtende kontakt
  Opret din forespørgsel i dag

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra op til 6 vibrafonundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Esben Bladbjerg300 kr. for 60 min.
  Hjem
  2770 Kastrup
  Hos eleven
  Online
David Sachsenskjold230 kr. for 45 min.
  5000 Odense C
  6600 Vejen
  Hos eleven
  Online
Michal Jedynak120 kr. for 60 min.
  2200 København N
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Lars Shiller300 kr. for 50 min.
  4000 Roskilde
  Lokale
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den vibrafonunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i vibrafon

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i vibrafon? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er en vibrafon

En vibrafon er et instrument, som hører til klokkespilsfamilien. Vibrafonen er et relativt stort klokkespil, som står på jorden. Det specielle ved vibrafonen er den metal-tangenter, som giver den en særpræget lyd, der adskiller sig fra for eksempel xylofonen, hvis tangenter er af træ. Vibrafonen indgår typisk i klassiske sammenhænge og er en fast del af mange store orkestre. Instrumentet indgår dog også i visse jazz-bands, og instrumentet vandt sit indpas efter første verdenskrig. Instrumentet spilles på med køller af filt eller gummi, hvilket er med til at farve lyden.

Vibrafonen - et svært instrument at lære

Vibrafonen er et svært instrument at lære, da det kræver god teknik. Man spiller ofte på instrumentet med 2 køller i hver hånd, hvilket både kræver teknik, koordination og et særligt "touch". Instrumentet varierer meget i lyd alt efter hvordan man spiller på instrumentet, og det er derfor vigtigt at man har den rette teknik til at frembringe den ønskede lyd. Derfor er det nødvendigt med mange timers øvelse og en god underviser.

Find undervisning i vibrafon

På Muuv finder du undervisere i alle slags instrumenter. Vi har også undervisere i vibrafon. Selvom vi endnu ikke har undervisere i alle byer endnu, har du mulighed for at finde en dygtig underviser i vibrafon afhængigt af, hvor du bor. Vi bestræber os på at have undervisere i landets 25 største byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark.

Er du vibrafon-underviser?

Hvis du underviser i vibrafon, er du mere end velkommen til at oprette dig som underviser på Muuv. Hvis du kender andre, som tilbyder undervisning i vibrafon, må du meget gerne opfordre dem til at oprette sig som underviser her på Muuv. Husk at det er gratis at oprette sig som underviser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster vibrafonundervisning?

Prisen på vibrafonundervisning varierer meget for de forskellige vibrafonlærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 120 kr., hvor den billigste timepris dog er 120 kr. Den dyreste vibrafonunderviser tager 300 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede vibrafonlærere. I vores komplette katalog har vi 5 undervisere i vibrafon. Disse 5vibrafonundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få vibrafonundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores vibrafonlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af vibrafonundervisning.

Tilbyder jeres vibrafonlærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores vibrafonlærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 50 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i vibrafon i dit nærområde

MUUV favoritikon  Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR