Annette T. Lorentzen

450 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 8381 Tilst

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoFolkFunkJazzMusicalPopR&BRockSoulSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Annette Trollegaard LorentzenTwitter-profil for Annette Trollegaard LorentzenLinkedIn-profil for Annette Trollegaard Lorentzen

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Annette er en erfaren underviser, med Ca. 30 års erfaring.

Mål for sangundervisning er meget personligt, med mange udtryksmuligheder. Annette hjælper dig med at finde den rigtige undervisning for dig, så du lærer din stemme at kende via god teknik og viden om stemmen.

Annette underviser både i solo sang og på små hold. Ved to elever koster en time 700 kr.

Annette er både selv sanger og underviser, så kan derfor give meget erfaring videre. Derudover skriver hun sin egen musik i Soulful Injection og synger i partybandet Hit'Shake. Annette er kordirigent i Funky Friends, og har været korleder siden 1993. Se også hendes personlige hjemmeside på www.annettetrollegaard.dk under sangundervisning, hvor du også kan læse mere om tilbud, regler og om Annette generelt. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Annette Trollegaard Lorentzen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Annette Trollegaard kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Annette er uddannet sanger på Musicians Institute i Los Angeles, hvor hun modtog prisen "most outstanding vocalist of the year". Derudover har hun taget efteruddannelse på Konservatoriet i Århus og Silkeborg, hvor hun fik undervisning i sammenspilsledelse, sang, klaver, improvisation og indspilning i lydstudiet. Hun har løbende taget mange kurser i alt fra improvisation og klaver til logic, og har selv modtaget undervisning af mange forskellige sanglærere, for at få et indblik i andres undervisningsmetoder. 
Annette underviser i kor og klaver. Hun har koret Funky Friends i Aarhus, Lungekor i Favrskov og Sommersmindekoret i Skæring Kulturhus. Derudover elever på www.musikundervisning.dk. Annette har sit eget undervisnings- og musik firma, hvor hun underviser og spiller koncerter i hele landet og flere storbyer i Europa. Annette har undervist i sang siden 1992, så der er masser af erfaring at høste af.

Musikunderviser Annette Trollegaard Lorentzen

Kontakt Annette Trollegaard

Kontakt Annette Trollegaard gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked