Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Annette T. Lorentzen

450 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8381 Tilst
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoFolkFunkJazzMusicalPopR&BRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Annette Trollegaard LorentzenTwitter-profil for Annette Trollegaard LorentzenLinkedIn-profil for Annette Trollegaard Lorentzen

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Annette er en erfaren underviser, med Ca. 25 års erfaring. Målet for musikundervisning er meget personligt, med mange udtryksmuligheder. Hun hjælper dig med at finde ind til din stemme via god teknik og viden om din egen stemme.

Annette underviser både i solo sang og på små hold. Ved to elever koster en time 700 kr.

Annette er både selv sanger og underviser, så kan derfor give meget erfaring videre. Derudover skriver hun sin egen musik i Soulful Injection og synger i partybandet Hit'Shake. Annette er kordirigent i Funky Friends, og har været korleder siden 1993. Se også hendes personlige hjemmeside på www.annettetrollegaard.dk under sangundervisning, hvor du også kan læse mere om tilbud, regler og om Annette generelt.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Annette Trollegaard Lorentzen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Annette Trollegaard kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Annette er uddannet sanger på Musicians Institute i Los Angeles, hvor hun modtog prisen "most outstanding vocalist of the year". Derudover har hun taget efteruddannelse på Konservatoriet i Århus og Silkeborg, hvor hun fik undervisning i sammenspilsledelse, sang, klaver, improvisation og indspilning i lydstudiet. Hun har løbende taget mange kurser i alt fra improvisation og klaver til logic, og har selv modtaget undervisning af mange forskellige sanglærere, for at få et indblik i andres undervisningsmetoder. 
Annette underviser fast på Klank efterskole i kor og klaver, har hendes kor Funky Friends under Frit Oplysningsforbund i Aarhus og har elever på www.musikundervisning.dk. Derudover har hun sit eget undervisnings- og musik firma, hvor hun underviser og spiller koncerter i hele landet og flere storbyer i Europa. Annette har undervist i sang siden 1992, så der er masser af erfaring at høste af.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR