Undervisning i sammenspil

Vil du gerne lære sammenspil? Hvis du går med store band-drømme, er privatundervisning den helt rette vej. Find din privatunderviser her.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af sammenspilslærer
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere sammenspilslærer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den sammenspilslærer, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i sammenspilslærer

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i sammenspilslærer? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Søger du en sammenspilslærer?

Her på Muuv har vi samlet en database over dygtige musikundervisere i alle slags musikinstrumenter. Vi forsøger at skabe kontakten mellem musikelev og musikunderviser i hele landet. Vores primære mål er at skabe muligheden for at alle skal kunne modtage undervisning i et instrument, uanset hvor i landet man bor. Vi har især fokus på de 25 største byer i Danmark: Hillerød, Svendborg, København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive.

Hvad kan du bruge en sammenspilslærer til?

En sammenspilslærer kan have mange forskellige funktioner. Hvis man ønsker at stable et nybegynder-band på benene, kan det være nødvendigt at have en sammenspilslærer til at støtte op omkring bandet, så overblikket bevares. En sammenspilslærer kan støtte op omkring de enkelte instrumenter og vejlede til, hvordan den enkelte musiker skal agere i forhold til det samlede lydbillede i bandet. Der kan være tale om enighed omkring akkordsammensætning men også dynamik og tempo kan være vigtige elementer, som en lærer vil undervise i. Sammenspilslæreren kan også vejlede ift. det generelle lydbillede samt form på det givne musiknummer.

Find en sammenspilslærer på Muuv

Her på Muuv kan du finde en dygtig sammenspilslærer. Vi har samlet over 50 dygtige sammenspilslærer, så chancen for at finde en i dit nærområde er stor. Brug søgefunktionen til at finde en sammenspilslærer, der bor i nærheden af dig.

Er du selv sammenspilslærer?

Hvis du ønsker at undervise i sammenspil, er du mere end velkommen til at oprette dig på Muuv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster sammenspilslærer?

Prisen på sammenspilslærer varierer meget for de forskellige sammenspilslærer. Den billigste lektion du kan købe er 25 minutter for 50 kr., hvor den billigste timepris dog er 100 kr. Den dyreste sammenspilslærer tager 600 kr. for 30 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af sammenspilslærer fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 177 sammenspilslærer i vores katalog.

Kan man få sammenspilslærer online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 21 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores sammenspilslærer, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af sammenspilslærer.

Tilbyder jeres sammenspilslærer at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores sammenspilslærer er den gennemsnitlige pris for kørsel på 80 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i sammenspilslærer i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser