Cecilie Rau Petersen

300 kr.   30 min.

Steder

  Lokale: 2400 København NV
  Hos elev (Kørsel: 150 kr.)
  Online

Favoritgenrer

BluesElektroniskFolkFunkFusionJazzPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Cecilie Rau PetersenSoundCloud-profil for Cecilie Rau PetersenSpotify-profil for Cecilie Rau Petersen

Personlig beskrivelse

Om Cecilie Rau

Musikken har altid været min største passion særligt sang, klaver og sangskrivning. Jeg vil derfor enormt gerne dele sin viden og erfaring med andre musik entusiaster. 

Det er ligeledes en stor gave for mig, at følge et andet menneskes musikalske udvikling og det vil derfor være min fornemmeste opgave at støtte din rejse således, at du ikke kun bliver fagligt styrket, men ligeledes udvikler og bevarer glæden ved at være kreativ igennem musik.

Om undervisningen

For alle fag gælder det, at undervisningen tager udgangspunkt i dine interesser, behov og mål. Vi synger/spiller de sange, du elsker og som passer til dit niveau.

Det er vigtigt, at eleven er tilpas med undervisningen, hvorfor nedestående beskrivelser skal ses som eksempler på, hvad undervisningen kan indeholde. Jeg tager altid udgangspunkt i, hvad der er behov for/lyst til kortsigtet såvel som langsigtet.

Undervisning i Sang

I undervisningen kan vi arbejde med den grundlæggende sangteknik herunder vejrtræknings- og støtteøvelser og med det kreative og legende i at synge og skabe musik(improvisation/historiefortælling).

Dette arbejde gør vi med udgangspunkt i dine yndlingssange!

Følgende øvelser kan indgå i undervisningen;

-opvarmnings-program for hele kroppen

-øvelser der frigør dit fulde stemmepotentielle

-improvisation

-dit særlige udtryk

-historiefortælling/fortolkning

-sangskrivning

Undervisning i Klaver

I undervisningen kan der arbejdes med en bred vifte af klavertekniske færdigheder;

-bladspil/akkordlære 

-gehørs spil

-teknik

-improvisation, 

-historiefortælling herunder tegning

- sammenspil,

-rytmik og bevægelse , samt med 

-både klassiske og rytmiske stykker alt efter interesse!

Undervisning i Sang og klaver

I undervisningen arbejder vi både med den grundlæggende sangteknik(se sangundervisning) og vi arbejder på klaverarrangementer, så du kan akkompagnere din egen sang(se klaverundervisning) med særligt fokus på akkorder og rytmiske figurer, der kan udvide dit akkompagnement på klaveret. Dette arbejde gør vi med udgangspunkt i dine yndlingssange!

Vi vil typisk derudover arbejde med dynamik, sammenspil og performance.

Undervisning i sangskrivning

Undervisning i sangskrivning  vikan både tage udgangspunkt i det materiale du allerede har, som du ønsker at arbejde videre på eller vi kan arbejde på nyt materiale. Det er måske endda helt nyt for dig, det med at skrive sange og du vil gerne prøve kræfter med det nu. Vi vil arbejde med forskellige øvelser og værktøjer, der kan give dig inspiration til din sangskrivning . Vi vil arbejde på at styrke den musikalske lyd der er særlig for dig med udgangspunkt i dine interesser, behov og mål. Faget kan kombineres med undervisning i sang og klaver. Alle er velkomne!

Rytmik

Jeg underviser i elementær rytmik. Rytmik er en meget essentiel del af musikken, men vi har desværre en tildens til at være lidt stive i kroppen i nogle dele af verdenen. Dette afspejles i musikken. Så kunne du tænke dig at få integreret rytmikken og musikken helt ned i hele kroppen - så den musiske udøvelse kan blive en helhedsoplevelse, snarere end en fra hovedet og op oplevelse - er  rytmik hos mig noget for dig!

Bladsang

Jeg underviser i bladsang ved hjælp af kropslige øvelser, improvisation og solmisations-systemet.

Optagelsesprøver

Jeg hjælper og vejleder med optagelserprøver til MGK og Musikvidenskab.

I teach in danish and english!

Mine elever siger følgende om min undervisning;

"Cecilie er en super sød og dygtig underviser. Jeg har gået til klaver hos hende i næsten to år og jeg har lært virkeligt meget. Cecilie har en meget bred undervisning og har lært mig om mange forskellige genrer. Ligeledes er hun også god til, at lytte til mine ønsker og rette undervisningen efter dem." Ida Juul Poulsen, klaverelev.


"Cecilie er en meget behagelig underviser, der fremstår selvsikker og virker til, hun virkelig ved, hvad hun taler om. Personligt ser jeg op til en sangunderviser, der selv kan synge godt, og det må jeg sige, Cecilie kan :-) Cecilie har en god forståelse for at videreformidle og forklare - og kan sagtens give flere forskellige eksempler på måder at udføre teknikkerne på, hvis man ikke lige forstå det i første omgang. Hun har en afslappet og rar tilgang til undervisningen, og skaber et trygt rum, hvor man tør forsøge alt muligt og eventuelt dumme sig. Cecilie får bestemt mine varmeste anbefalinger!" Tina Jørgensen, sangelev.

"Vi har alle i familien brugt Cecilie som underviser. Hun har udvist gode pædagogiske evner og tålmodighed og været god til at finde på passende numre på klaveret på vores niveau. Vi kan alle på det varmeste anbefale Cecilie." Christina Dyhr Thomsen, klaverelev.

"Undervisningsforløbet har været super godt. Undervisningen har været effektiv og sjov. Jeg har forbedret min vokal gevaldigt siden jeg startede. Så alt I alt et kanon forløb." Mads Jæger, sangelev.

"Cecilie er en dygtig underviser, der møder ens ønsker og er velforberedt og rolig. Hun er god til at tage udgangspunkt i, hvor man er, og hvad man kan." Thomas Godsk Larsen, klaverelev.

"Cecilie var god til at lytte til, hvad jeg ville spille, og så finde noget der passede - nogle gode sange! Det hjalp mig rigtigt meget, at tegne historien i sangen, så mit spil kunne blive flottere - kreative metoder!  Cecilie er god til at give konstruktiv feedback, så man får mere lyst til at spille, selvom det er svært. Det var en god blanding af teori og spil. Alt i alt har jeg været meget glad for Cecilies undervisning og kan klart anbefale det til andre! - og så synes jeg, det er hyggeligt og nede på jorden, at det foregår oppe i den private lejlighed." Tanja Møller Jensen, klaverelev.

Priser: 

60 minutter koster 600 kroner, 45 minutter koster 450 kroner og 30 minutter koster 300 kroner.

Giv mig et ring eller skriv en mail, hvis du vil høre mere eller komme til en betalt prøvetime!  Eller gå ind på min hjemmeside for mere information; www.cecilieraupetersen.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig! Alle er velkomne!

Musikalske hilsner, CecilieSkriv anmeldelse

Anmeldelser

Cecilie Rau Petersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Cecilie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelsesbaggrund og erfaringer

Jeg har fleres års undervisningserfaring med både børn, unge og voksne. Alle er velkomne!

Jeg har en BA i Musikvidenskab med undervisningsorienteret profil fra Københavns Universitet. Derudover har jeg studeret kreative processer og innovation på kandidatniveau, bestået flere intensive sanger og sangskrivnings-forløb på Rytmisk Center i København. Ligeledes har jeg modtaget masser af privatundervisning i solosang og klaver af bl.a. Nana Jacobi, Lili Winkel og Peter Lund.

Jeg har sunget i flere forskellige bands indenfor følgende genrer; Pop/rock, folk/singer-songwriter, funk/soul, balkan, jazz, kirkemusik mv.

Derudover er jeg komponist og sangskriver indenfor teater- og filmmusik, samt mit eget singersong-writer projekt, som du kan følge her;

https://www.facebook.com/cecilierau

og lytte til her;

https://soundcloud.com/cecilie-rau-petersen


Jeg har desuden mit eget hjemmestudie, der også kan tages i brug i undervisningen.


Musikunderviser Cecilie Rau Petersen

Kontakt Cecilie

Kontakt Cecilie gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked