Daniel Rasch Nielsen

400 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 9400 Nørresundby
  Lokale: 9000 Aalborg
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkMetalMusicalPopPunkRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Daniel Rasch NielsenYouTube-kanal for Daniel Rasch NielsenSpotify-profil for Daniel Rasch Nielsen

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Erfaren professionel rock/metal trommeslager tilbyder undervisning for begyndere, let-øvede og øvede i alle aldre. Der tilbydes også undervisning i marchtromme.

Om Daniel

Jeg er 28 år, bor i Aalborg og studerer til dagligt på Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har spillet trommer i 20 år, hvor jeg i løbet af de sidste 7 år har opnået en masse erfaring både som udøvende musiker, samt underviser. I de 7 år boede jeg i København, hvor jeg arbejdede ved Den Kongelige Livgardes Tambourkorps, som marchtrommeslager. Sideløbende med det, underviste jeg i marchtromme & sammenspil i henholdsvis Vedbæk Garden, Greve Pigegarde & Slagelse Garden i alderen 8-20 år. Derudover har jeg også haft en masse privatelever i trommesæt/marchtromme i alderen 6-76 år, som i snit har givet 15-20 elever om ugen.

Ved siden af arbejde og undervisning var jeg også været aktiv i 3 bands i henholdsvis Statement, Mother of All & Withering Surface, som spænder fra Hard Rock til Death Metal. Jeg er stadig aktiv i alle 3 bands og spiller koncerter i både ind-og udland.

Sideløbende med studiet er det min hensigt at få så mange elever som muligt i Aalborg & omegn, både på trommesæt og marchtromme.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Daniel Rasch Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Daniel Rasch kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Alsidig musiker

Jeg har spillet trommer siden jeg var 9 år, og fået undervisning lige siden. Uddannelsesmæssigt har jeg gennemført et 3-årigt MGK-forløb (Musikalsk Grundkursus) i Aalborg, hvor jeg lærte at beskæftige mig med mange andre genrer end mine foretrukne, hvilket var med til at udvikle mig og gøre mig til en mere alsidig musiker. Dette bliver nu taget skridtet videre ifbm. uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium.

Fokus på den musik du kan lide & det du har lyst til at lære

Vi tager udgangspunkt i den musik, du godt kan lide ift. genrer/numre. Måske har du trommet ud i luften til et bestemt nummer, men aldrig fået det lært. Du har måske også altid drømt om at udvikle din teknik i fødderne, for at blive bedre til at spille med dobbeltpedal. Dette kan jeg være behjælpelig med, og tilrettelægger dermed undervisningen ud fra de ønsker, du måtte have. Jeg er vant til at have med børn og unge at gøre, nyder samværet med dem, samt det at lære fra mig.

Kontakt mig endelig, hvis:

- Du gerne vil lære/blive bedre til at spille med dobbeltpedal

- Du gerne vil lære at spille dine yndlingsnumre

- Du gerne vil blive bedre til nodelæsning

- Du gerne vil have udviklet din rytmik

- Du gerne vil have tips og tricks til at spille marchtromme

- Du gerne vil tage dit trommespil skridtet videre


Udtalelser fra tidligere arbejdspladser/elever

Daniel har igennem hans tjeneste undervist værnepligtige og konstabler i slagtøj og ikke mindst trommesæt, hvilket han behersker særdeles kompetent, dertil hans altid gode humør, der har været med til at skabe et godt arbejdsmiljø i korpset. (Den Kongelige Livgardes Tambourkorps)

Daniel er en meget vellidt, dygtig og engageret underviser, som vi har haft stor glæde af. Eleverne og deres forældre har været meget glade for Daniel, da han har en meget struktureret tilgang til undervisningen, er en dygtig pædagog, er meget lydhør overfor den enkelte elevs udfordringer og behov, og samtidig udviser han et stort engagement. (Vedbæk Garden)

Daniel er en super underviser, der lader en prøve selv først, og hjælper efterfølgende, hvis man sidder fast. Han lader samtidig en selv vælge, hvilken musik man vil spille, således interessen fastholdes. (Kasper, 17 år)

Jeg kan se, høre og mærke at jeg har forbedret mit trommespil markant, hvilket har været til stor glæde for mit band og jeg selv. Derudover har jeg over tid fået en stigende lyst til at spille trommer og min interesse for instrumentet er vokset. Dette kan jeg tilskrive Daniels kompetente undervisning. (Jarl, 38 år)

Daniel viste sig at være den perfekte trommelærer til vores søn! Daniel kunne både fyre den for vildt af på trommerne, og på den måde inspirere og motivere vores søn til at lære mere, men samtidigt var han en rolig, tålmodig og systematisk underviser med fokus på, at vores søn også skulle lære de grundlæggende teknikker samt noder. (Johan, 16 år)

Daniel er fænomenal til at undervise børn, og virkelig god til at gøre undervisningen til en god oplevelse, og til at fange elevens opmærksomhed. (Kornelius, 9 år)

Daniel har et stort musikalsk talent, og hvis jeg har ønsket at spille en sang, som han ikke tidligere kendte, har han kun behøvet én gennemlytning for derefter at spille den for mig. (Marianne, 26 år)


Musikunderviser Daniel Rasch Nielsen

Kontakt Daniel Rasch

Kontakt Daniel Rasch gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked