Undervisning i noder

Drømmer du om at kunne læse noder helt problemfrit, så du nemt kan spille efter? Så er privatundervisning i nodelæsning det helt rette valg.

Her vil en node-underviser tage udgangspunkt i dit niveau og den musik, du ønsker at spille. På den måde får du et skræddersyet forløb, hvilket giver dig de bedste chancer for at blive virkelig god til at læse noder.

På MUUV har vi siden 2010 forbundet elever med dygtige musikundervisere, og vi har et stort udvalg af node-undervisere.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af node-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere node-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den node-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i noder

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i noder? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Fordele ved privatundervisning

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er meget glade for privatundervisning som format, når man ønsker at lære musik - og det gælder naturligvis også, når man vil lære noder. Herunder kan du se nogle udvalgte grunde til, at du bør vælge privatundervisning.

Det er skræddersyet

Når du skal lære noder, så skal det foregå i et tempo, der passer til dig. Hvis det går for hurtigt, så får du ikke den rigtige forståelse af noder. Hvis det går for langsomt, så ender du med at miste motivationen. Privatundervisning i noder tager hele tiden udgangspunkt i dit niveau.

Fleksibel node-undervisning

Det kan være svært at få plads til undervisning i en travl hverdag. Privatundervisning har den store fordel, at man kan planlægge fleksibelt med sin nodelære, hvilket ikke ville være muligt, hvis man eksempelvis var på et musikhold.

Det er hyggeligt

Når man har en-til-en-undervisning, så foregår det typisk i lidt mere hyggelige omgivelser. Det kan være i underviserens dagligstue, hjemme på dit værelse, i et hyggeligt øvelokale eller et fjerde sted. Det giver en helt anden atmosfære, hvilket er rigtig gavnligt for motivationen.

Find din nodelære i dag

På MUUV kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette underviser i noder. Vores service er altid gratis og uforpligtende for dig som elev. Hvis du begynder til undervisning i dag, så vil du formentligt inden for få måneder have en rigtig god grundforståelse for noder, som du kan bruge til at læse og forstå noder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster node-undervisning?

Prisen på node-undervisning varierer meget for de forskellige node-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 150 kr., hvor den billigste timepris dog er 200 kr. Den dyreste node-underviser tager 600 kr. for 30 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i noder byder på hele 29 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få node-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 12 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores node-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af node-undervisning.

Tilbyder jeres node-lærere at køre ud?

Ja, størstedelen af undervisere tilbyder undervisning hos eleven. Der vil typisk være en pris forbundet med kørslen. Hos vores node-undervisere, er den gennemsnitlige pris for kørsel 85 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen
Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser