Dion Eskegaard

149 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8600 Silkeborg
  Hos elev (Kørsel: 40 kr.)
  Online

Favoritgenrer

BluesFolkFunkPopPunkReggaeRock

Sociale medier

Facebook-profil for Dion Eskegaard SoundCloud-profil for Dion Eskegaard YouTube-kanal for Dion Eskegaard Spotify-profil for Dion Eskegaard

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Mit navn er Dion Eskegaard. Jeg er en dedikeret musiker og underviser, der gennem de sidste snart 20 år har medvirket i en lang række orkestre.

Jeg spiller og underviser bl.a. i guitar, bas, ukulele, mandolin og sangskrivning, og har undervist i mere end 10 år. Mit arbejde som underviser giver mig til stadighed en stor motivation og inspiration.

Jeg tilbyder undervisning online via videoopkald, samt hjemme hos eleven.

I min undervisning har jeg fokus på, at det skal være sjovt og udfordrende på samme tid, og jeg forsøger at få alle med samt møde eleverne, der hvor de er.

Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, så lad os komme igang.

Ud over at undervise, spiller jeg i festbandet Greatest, hvor jeg har spillet over hele landet, med mere end 500 koncerter.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Dion Eskegaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Dion kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet guitar og sunget i mere end 20 år. De sidste 10 år har musik været min primære indtægtskilde, så jeg har en masse god erfaring at trække på. Jeg har undervist i guitar, sang og sammenspil på bla. Silkeborg ungdomsskole, Odder ungdomsskole, Karolinelund skole og Steff musik.

Musikunderviser Dion Eskegaard

Kontakt Dion

Kontakt Dion gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked