Undervisning i ukulele

Hvis du har en drøm om at blive god til at spille ukulele, er du kommet til det rette sted. På MUUV kan du nemlig finde og kontakte privatundervisere i ukulele.

Dion Eskegaard 149 kr. for 45 min.
  8600 Silkeborg
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Louise Boye 150 kr. for 30 min.
4
  4560 Vig
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Carmen Connie Sommer 350 kr. for 45 min.
  9400 Nørresundby
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Esben Bladbjerg 300 kr. for 60 min.
  Hjem
  2770 Kastrup
  Hos eleven
  Online
Peter Nielsen 380 kr. for 60 min.
  8000 Århus C
  8000 Århus C
  Hos eleven
  Online
Nick Siriwadh 110 kr. for 45 min.
  Hjem
  9000 Aalborg
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Ukuleleunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i ukulele

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i ukulele? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Hvad er ukuleleundervisning?

Det er undervisning i strengeinstrumentet ukulele. Ukulelen er nok ikke det mest udbredte instrument, men et rigtig fint instrument at spille. Ukuleleundervisning foregår ofte ugentligt, hvor man møder op og får en lektions undervisning. Så vil man lære en masse ting, som man så kan øve sig på til næste gang, ukuleleundervisning foregår.

Ønkser du ukuleleundervisning?

Hvis du spille ukulele og kunne tænke dig ukuleleundervisning, har du fundet det hele rigtige sted. Muuv har en stor database over undervisere, der tilbyder ukuleleundervisning i store dele af Danmark. Ukuleleundervisning er for den, der ønsker at blive bedre til sin ukulele. Det kan både være ukuleleundervisning for nybegyndere og ukuleleundervisning for øvede.

Privat ukuleleundervisning for alle

På Muuv har vi valgt at fokusere på privat ukuleleundervisning, da vi mener, at det er en rigtig godt måde, hvis man skal lære at spille ukulele. Her har underviseren fuldt fokus på den enkelte elev. På den måde får du ukuleleundervisning, der er helt tilpasset, og du kan lære lige præcis de numre, som du kan lide.

Når du skal finde en, som kan give dig ukuleleundervisning, er det vigtigt, at du kigger dig godt omkring. Det er vigtigt, at du finder en underviser, som du føler dig godt tilpas ved, da man gerne skal modtage ukuleleundervisning i noget tid, hvis man vil blive rigtig dygtig, og så skal man jo have en underviser, som man er glad for.

Underviser du i ukulele?

Hvis du selv tilbyder ukuleleundervisning, er Muuv også den helt rigtig side for dig. Du kan nemlig tilmelde dig som underviser på Muuv, og finde elever, som du kan give ukuleleundervisning. Du skal bare tilmelde dig her på siden, og sørge for at lave en rigtig veludfyldt profil. Så har du de bedste chancer for at få en masse nye elever her på Muuv.

Tøv ikke med at tilmelde dig på vores site. Vi byder alle ukuleleundervisere velkommen på Muuv!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster ukuleleundervisning?

Prisen på ukuleleundervisning varierer meget for de forskellige ukulelelærere. Den billigste lektion du kan købe er 45 minutter for 110 kr., hvor den billigste timepris dog er 147 kr. Den dyreste ukuleleunderviser tager 380 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede ukulelelærere. I vores komplette katalog har vi 24 undervisere i ukulele, hvor et mindre udvalg (nemlig 6) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 6ukuleleundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få ukuleleundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 6 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores ukulelelærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af ukuleleundervisning.

Tilbyder jeres ukulelelærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækkerr kørsel. Hos vores Ukulelelærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 45 kr.

Find undervisning i ukulele i dit nærområde:

Suppler din ukuleleundervisning med det rette gear

Når du modtager ukuleleundervisning, så er det rette gear essentielt. Herunder kan du se nogle af de produktkategorier, der er særligt interessante, når man modtager ukuleleundervisning.

Sopran-ukuleleConcert-ukuleleTenor-ukuleleBaryton-ukuleleBas-ukuleleElektrisk ukuleleUkuleleGuitarleleUkulelestrengeUkulele-capo
 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal