Undervisning i ukulele

Hvis du har en drøm om at blive god til at spille ukulele, er du kommet til det rette sted. På MUUV kan du nemlig finde og kontakte privatundervisere i ukulele.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af ukuleleundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere ukuleleundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den ukuleleunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i ukulele

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i ukulele? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er ukuleleundervisning?

Det er undervisning i strengeinstrumentet ukulele. Ukulelen er nok ikke det mest udbredte instrument, men et rigtig fint instrument at spille. Ukuleleundervisning foregår ofte ugentligt, hvor man møder op og får en lektions undervisning. Så vil man lære en masse ting, som man så kan øve sig på til næste gang, ukuleleundervisning foregår.

Ønkser du ukuleleundervisning?

Hvis du spille ukulele og kunne tænke dig ukuleleundervisning, har du fundet det hele rigtige sted. Muuv har en stor database over undervisere, der tilbyder ukuleleundervisning i store dele af Danmark. Ukuleleundervisning er for den, der ønsker at blive bedre til sin ukulele. Det kan både være ukuleleundervisning for nybegyndere og ukuleleundervisning for øvede.

Privat ukuleleundervisning for alle

På Muuv har vi valgt at fokusere på privat ukuleleundervisning, da vi mener, at det er en rigtig godt måde, hvis man skal lære at spille ukulele. Her har underviseren fuldt fokus på den enkelte elev. På den måde får du ukuleleundervisning, der er helt tilpasset, og du kan lære lige præcis de numre, som du kan lide.

Når du skal finde en, som kan give dig ukuleleundervisning, er det vigtigt, at du kigger dig godt omkring. Det er vigtigt, at du finder en underviser, som du føler dig godt tilpas ved, da man gerne skal modtage ukuleleundervisning i noget tid, hvis man vil blive rigtig dygtig, og så skal man jo have en underviser, som man er glad for.

Underviser du i ukulele?

Hvis du selv tilbyder ukuleleundervisning, er Muuv også den helt rigtig side for dig. Du kan nemlig tilmelde dig som underviser på Muuv, og finde elever, som du kan give ukuleleundervisning. Du skal bare tilmelde dig her på siden, og sørge for at lave en rigtig veludfyldt profil. Så har du de bedste chancer for at få en masse nye elever her på Muuv.

Tøv ikke med at tilmelde dig på vores site. Vi byder alle ukuleleundervisere velkommen på Muuv!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster ukuleleundervisning?

Prisen på ukuleleundervisning varierer meget for de forskellige ukulelelærere. Den billigste lektion du kan købe er 40 minutter for 100 kr., hvor den billigste timepris dog er 147 kr. Den dyreste ukuleleunderviser tager 400 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i ukulele byder på hele 28 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få ukuleleundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 8 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores ukulelelærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af ukuleleundervisning.

Tilbyder jeres ukulelelærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores ukulelelærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 49 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i ukulele i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser