Emil Gemmer Kromann

220 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 5000 Odense C

Favoritgenrer

DiscoFunkHiphop/RapJazzPopR&BRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg har netop afsluttet min bachelor på Konservatoriet i Odense (SMKS), hvor jeg de sidste 3 år har studeret som rytmisk trommeslager. Jeg har sideløbende med mine respektive studier de sidste 5 år undervist fast i hhv. ungdomsskole, musikskole og privat. Mine elever har spredt sig niveaumæssigt fra små begyndere der knap kan nå stortrommepedalen, til rutinerede trommeslagere på MGK-stadie. 

Siden jeg startede, har rock, funk og soul været en stor del af mit musikalske udtryk, men jeg har i forbindelse med mit studie fået stor interesse for jazzmusik, der nu er en vigtig reference for mig som musiker. 
I min undervisning lægger jeg stærkt vægt på musikalsk indsigt og forståelse, der for mig at se er grundstenene for en dygtig trommeslager. En dygtig instrumentalist er gjort af en høj teknisk kunnen, men i allerhøjeste grad også evnerne til at formidle det. Udover musikundervisning, har jeg undervist meget i folkeskolen på alle klassetrin. Jeg arbejdede i en periode på 2 år fast som lærervikar, og fik derigennem faste vikariater, med planlægning af undervisningsforløb for en klasse over længere perioder. Jeg har derigennem fået erfaring i undervisning af mange aldersgrupper, og sætter stor pris på at se børns udvikling indenfor et fag. 
Jeg komponerer selv en masse musik, og lægger stor vægt på at dyrke mit eget materiale i flere forskellige sammenhænge. Udtrykket spænder vidt over mine primære referencer som rock, jazz, soul, RnB og pop. Jeg arbejder med elektroniske grooves, intime jazzkonstellationer og umiddelbar pop, og finder stor interesse for alle dele af musikken.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Emil Gemmer Kromann har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Emil kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg blev pr. 1. juli 2013 uddannet rytmisk bachelor fra Konservatoriet i Odense. Jeg har herefter påbegyndt min kandidat med et fordybelsesår, med primært fokus på komposition, hvorefter jeg planlægger at færdiggøre kandidaten på kompositorisk linje i Odense. Forud for det har jeg taget en STX, og gået 2 år på MGK som forberedelse til Konservatoriet.
Musikunderviser Emil Gemmer Kromann

Kontakt Emil

Kontakt Emil gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked