Frederik D. E. Larsen

250 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S
  Lokale: 2300 København S
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

JazzKlassiskMusicalPop

Personlig beskrivelse

Jeg er 24 år gammel og jeg underviser i klaver, hørelærer og grundlæggende harmonilære. Jeg er primært klassisk musiker, men jeg kan uden problemer undervise i andre stilarter som jazz og pop/rock. Jeg forsøger i min undervisning at balancere mellem det teoretiske og det praktisk. Det er meget vigtigt for mig at mine elever både mestre selve instrumentet, men også både kan læse noder, samt tilegne sig relevant viden om musikken.

Ved siden af undervisning, er jeg medejer af Københavns Nye Musikforlag, der beskæftiger sig med nyudgivelser, kritiske udgaver samt restaurering af noder og arrangementer.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Døj Erforth Larsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik Døj Erforth kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er netop blevet bachelor i musikvidenskab og samfundsfag ved Københavns Universitet og optaget på min Kandidat. Her er jeg blevet undervist i kordirektion, brugsklaver og hørelærer. Jeg har undervist børn i alderen 5-18 privat i klaver/hørelærer i 6 år.Jeg har også de seneste 8 måneder undervist i kor på Musisk Skole i Kalundborg.

Musikunderviser Frederik Døj Erforth Larsen

Kontakt Frederik Døj Erforth

Kontakt Frederik Døj Erforth gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked