Undervisning i trompet

Trompeten er et populært instrument, og privatundervisning er en særdeles god metode, hvis du ønsker at lære at spille trompet. Find din underviser her på MUUV.

  Nemt
  Gratis
  Uforpligtende
Rasmus Bogø
3460 Birkerød
300 kr. for 50 min.
Miguel Vandborg
1306 København K
250 kr. for 60 min.

Lidt information om trompetundervisning

Trompeten er et fantastisk instrument, som gør sig i mange genrer. Den har sin plads i alt fra kirkemusik, big bands og til funk og disco, hvor den alle steder har en fremtrædende rolle. Er du også blevet fascineret af det spejlblanke messinginstrument? Så er det måske på tide, at du kaster dig ud en karriere som trompetist. Her på MUUV finder du en underviser i trompet. Vi kan dog varmt anbefale, at du gør dig et par overvejelser, inden du kaster dig ud i trompetundervisning.

Hvilke genrer holder du af?

Holder du dig af klassisk musik eller ønsker du at være 1. trompet i et big band eller funkband? Du bør finde en underviser i trompet, som er specialiseret i netop det, som du søger. Der er nemlig stor forskel på typen af underviser. Nogle vil være gode til det ene, og andre vil være bedre til noget andet.

Det kan en trompetunderviser hjælpe dig med

For dig, som er nybegynder, er det især essentielt, at du finder en underviser. Du vil nemlig få dig en overraskelse, hvis du tror, at trompeten er et nemt instrument at lære. Især med munden skal du lære en række teknikker, som kræver meget øvelse at oparbejde. Hvis du vil undgå at oparbejde dårlige vaner og dårlig teknik, er du derfor afhængig af at finde en dygtig underviser. En underviser i trompet kan desuden hjælpe dig med at spore dig ind på trompetist, som du gerne vil være.

Er du klar til at kontakte en trompetunderviser?

Inden du kontakter en underviser, er det en rigtig god idé at skrive følgende ting ned. Det gør det nemmere at finde en underviser, som passer dine behov. Det kan også hjælpe underviseren med at tilpasse undervisningen til dine behov. Sådan får du mest muligt ud af din undervisning.

Her på MUUV finder du den rette underviser

Har du skrevet dine tanker ned? Så er du klar til at kaste dig ud i en karriere som trompetist. Her på MUUV.DK finder du en underviser, som passer til dine behov. Brug søgefunktionen til at finde den rette trompetunderviser til dit behov. Husk, at du altid er velkommen til at melde dig som trompetunderviser, hvis du selv kan dele din viden om instrumentet. Du behøver ikke at være konservatorieuddannet!

Held og lykke!

Anmeldelse af MUUV

Portal for undervisning i trompet

"MUUV giver en super nem og hurtig kontakt elev og lærer imellem og har givet mig en masse glade og forskellige elever. Prisen er rimelig i modsætning til andre lignende options og er derfor fair for alle parter.

Keep up the good work! :)"

5 ud af 5 stjerner - Micelle Ruberg, Sangunderviser

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
Besøg YouTube-kanal
Find underviser Bliv underviser