Undervisning i trompet

Trompeten er et populært instrument, og privatundervisning er en særdeles god metode, hvis du ønsker at lære at spille trompet. Find din underviser her på MUUV.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af trompetundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere trompetundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den trompetunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i trompet

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i trompet? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Lidt information om trompetundervisning

Trompeten er et fantastisk instrument, som gør sig i mange genrer. Den har sin plads i alt fra kirkemusik, big bands og til funk og disco, hvor den alle steder har en fremtrædende rolle. Er du også blevet fascineret af det spejlblanke messinginstrument? Så er det måske på tide, at du kaster dig ud en karriere som trompetist. Her på MUUV finder du en underviser i trompet. Vi kan dog varmt anbefale, at du gør dig et par overvejelser, inden du kaster dig ud i trompetundervisning.

Hvilke genrer holder du af?

Holder du dig af klassisk musik eller ønsker du at være 1. trompet i et big band eller funkband? Du bør finde en underviser i trompet, som er specialiseret i netop det, som du søger. Der er nemlig stor forskel på typen af underviser. Nogle vil være gode til det ene, og andre vil være bedre til noget andet.

Det kan en trompetunderviser hjælpe dig med

For dig, som er nybegynder, er det især essentielt, at du finder en underviser. Du vil nemlig få dig en overraskelse, hvis du tror, at trompeten er et nemt instrument at lære. Især med munden skal du lære en række teknikker, som kræver meget øvelse at oparbejde. Hvis du vil undgå at oparbejde dårlige vaner og dårlig teknik, er du derfor afhængig af at finde en dygtig underviser. En underviser i trompet kan desuden hjælpe dig med at spore dig ind på trompetist, som du gerne vil være.

Er du klar til at kontakte en trompetunderviser?

Inden du kontakter en underviser, er det en rigtig god idé at skrive følgende ting ned. Det gør det nemmere at finde en underviser, som passer dine behov. Det kan også hjælpe underviseren med at tilpasse undervisningen til dine behov. Sådan får du mest muligt ud af din undervisning.

Her på MUUV finder du den rette underviser

Har du skrevet dine tanker ned? Så er du klar til at kaste dig ud i en karriere som trompetist. Her på MUUV.DK finder du en underviser, som passer til dine behov. Brug søgefunktionen til at finde den rette trompetunderviser til dit behov. Husk, at du altid er velkommen til at melde dig som trompetunderviser, hvis du selv kan dele din viden om instrumentet. Du behøver ikke at være konservatorieuddannet!

Held og lykke!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster trompetundervisning?

Prisen på trompetundervisning varierer meget for de forskellige trompetlærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 140 kr., hvor den billigste timepris dog er 140 kr. Den dyreste trompetunderviser tager 700 kr. for 45 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i trompet byder på hele 20 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få trompetundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 4 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores trompetlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af trompetundervisning.

Tilbyder jeres trompetlærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores trompetlærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 28 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i trompet i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser