Undervisning i trompet

Trompeten er et populært instrument, og privatundervisning er en særdeles god metode, hvis du ønsker at lære at spille trompet. Find din underviser her på MUUV.

Halfdan Hesselager 180 kr. for 30 min.
  Hjem
  8000 Århus C
  Hos eleven
  Online
Frederik D. E. Larsen 250 kr. for 45 min.
  2300 København S
  2300 København S
  Hos eleven
  Online
Rasmus Bogø 300 kr. for 50 min.
  Hjem
  3460 Birkerød
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Trompetunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i trompet

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i trompet? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Lidt information om trompetundervisning

Trompeten er et fantastisk instrument, som gør sig i mange genrer. Den har sin plads i alt fra kirkemusik, big bands og til funk og disco, hvor den alle steder har en fremtrædende rolle. Er du også blevet fascineret af det spejlblanke messinginstrument? Så er det måske på tide, at du kaster dig ud en karriere som trompetist. Her på MUUV finder du en underviser i trompet. Vi kan dog varmt anbefale, at du gør dig et par overvejelser, inden du kaster dig ud i trompetundervisning.

Hvilke genrer holder du af?

Holder du dig af klassisk musik eller ønsker du at være 1. trompet i et big band eller funkband? Du bør finde en underviser i trompet, som er specialiseret i netop det, som du søger. Der er nemlig stor forskel på typen af underviser. Nogle vil være gode til det ene, og andre vil være bedre til noget andet.

Det kan en trompetunderviser hjælpe dig med

For dig, som er nybegynder, er det især essentielt, at du finder en underviser. Du vil nemlig få dig en overraskelse, hvis du tror, at trompeten er et nemt instrument at lære. Især med munden skal du lære en række teknikker, som kræver meget øvelse at oparbejde. Hvis du vil undgå at oparbejde dårlige vaner og dårlig teknik, er du derfor afhængig af at finde en dygtig underviser. En underviser i trompet kan desuden hjælpe dig med at spore dig ind på trompetist, som du gerne vil være.

Er du klar til at kontakte en trompetunderviser?

Inden du kontakter en underviser, er det en rigtig god idé at skrive følgende ting ned. Det gør det nemmere at finde en underviser, som passer dine behov. Det kan også hjælpe underviseren med at tilpasse undervisningen til dine behov. Sådan får du mest muligt ud af din undervisning.

Her på MUUV finder du den rette underviser

Har du skrevet dine tanker ned? Så er du klar til at kaste dig ud i en karriere som trompetist. Her på MUUV.DK finder du en underviser, som passer til dine behov. Brug søgefunktionen til at finde den rette trompetunderviser til dit behov. Husk, at du altid er velkommen til at melde dig som trompetunderviser, hvis du selv kan dele din viden om instrumentet. Du behøver ikke at være konservatorieuddannet!

Held og lykke!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster trompetundervisning?

Prisen på trompetundervisning varierer meget for de forskellige trompetlærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 180 kr., hvor den billigste timepris dog er 333 kr. Den dyreste trompetunderviser tager 300 kr. for 50 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede trompetlærere. I vores komplette katalog har vi 18 undervisere i trompet, hvor et mindre udvalg (nemlig 3) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 3trompetundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få trompetundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 3 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores trompetlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af trompetundervisning.

Tilbyder jeres trompetlærere at køre ud?

Ja, størstedelen af undervisere tilbyder undervisning hos eleven. Der vil typisk være en pris forbundet med kørslen. Hos vores Trompetundervisere, er den gennemsnitlige pris for kørsel 24 kr.

Find undervisning i trompet i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal