Frederik Nordvang

100 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 4180 Sorø

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkFusionJazzMetalPopRock

Sociale medier

Facebook-profil for Frederik Nordvang

Personlig beskrivelse

Jeg er en frisk ung fyr, som går i gymnasiet. Jeg lever og ånder for musikken, og ønsker derfor at dele min erfaringer med begynder og lidt øvede guitarister.

En lektion varer 60 minutter, og eleven vil få lektier for efter hver lektion. Jeg vil tilrettelægge underviningen efter elevens egne kompetencer og ønsker. (Med hensyn genre, numre osv.)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Nordvang har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har fået musik ind med modermælken, og har spillet musik siden jeg kunne gå. Jeg startede med at modtage undervisning i guitar i en alder af 8 år. Jeg har derudover gået på høj-niveau/talentholdet på Sorø musikskole i 4 år, men droppede ud da jeg ikke følte jeg fik nok udfordring. Jeg har i min tid som guitarist spillet på alle former for guitarer (spansk, western, ukulele og el-guitar m.f.). Jeg har i øjeblikket musik på A-niveau i gymnasiet, og skal starte på MGK efter sommerferien.

Udover undervisning, har jeg også spillet i mange forskellige sammenhænge. Jeg har spillet i flere forskellige "røv-balle bands", Akustiske duoer, større jazz-projekter og aller senest har jeg spillet i backing band for "Eaggerstunn". Alle disse forskellige konstellationer har givet mig en stor rygsæk med erfaringer, som jeg vil give videre i min undervisning.

Musikunderviser Frederik Nordvang

Kontakt Frederik

Kontakt Frederik gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked