Glen Michaelsen

400 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2605 Brøndby
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Favoritgenrer

AmbientFolkPop

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Glen MichaelsenLinkedIn-profil for Glen MichaelsenSoundCloud-profil for Glen MichaelsenYouTube-kanal for Glen MichaelsenSpotify-profil for Glen MichaelsenDeezer-profil for Glen MichaelsenApple Music-profil for Glen Michaelsen

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet guitar i 12 år og altid haft en meget stor musikalsk interesse. Jeg underviser typisk nybegyndere og let øvede, som også vil lære at skrive deres egen musik. Jeg er rigtig god og tålmodig til at undervise begyndere til guitar. Jeg er en meget glad og udadvendt person, der elsker at lære fra mig.

Jeg mener, at guitarundervisning skal være lige så sjovt, som det er lærerigt. Det er vigtigt for mig, at eleven er motiveret til at lære at spille guitar, da dette skaber lyst til at lære og at øve sig derhjemme.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Karin Kjelstrup

Jeg kan varmt anbefale Glen, som guitarlærer. Han fornemmer meget hurtigt, hvor man er, så man bliver passende udfordret. Jeg har helt klart udviklet mit spil og lært rigtig meget. Der er god variation i det man lærer, og han er god til at give tips og tricks undervejs, samtidig med at der altid er en god og afslappet stemning. I en travl hverdag har det også været stor luksus for mig, at han tilbyder at komme hjem i privaten og undervise.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Jeg har selv modtaget privat musikundervisning i guitar og sang. Derudover har jeg et øvelokale, hvor jeg har haft nogle små musikalske projekter kørende, der har lært mig rigtig meget om sammespil mv. Jeg har i mange år beskæftiger med med sangskrivning, hvor jeg har lært mine egne sangskrivningsteknikker, som jeg også bruger når jeg underviser i det daglige.

Jeg har undervist i guitar i en del år efterhånden, og ved derfor hvad der kræves for at lære et nyt instrument. Både fra min side, men også fra elevens.

Jeg har modtaget undervisning i:
Sang, 1 år
Guitar, 5 år

Jeg har i min musikalske karrierer blandt andet haft to udgivelser, hvor den ene var en single (Adore You) og den anden var en EP (Going Acoustic). Disse to er begge tilgængelige på iTunes og Spotify.

Undervisning af flere på én gang?
Jeg har før undervist flere elever på samme tid, så hvis man ønsker at gå sammen, kan det sagtens lade sig gøre. Hvis I skal have det bedste ud af undervisningen, kræver det, at I er på nogenlunde samme niveau, og har samme ønsker.
Musikunderviser Glen Michaelsen

Kontakt Glen

Kontakt Glen gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked