Jakob Sørensen

250 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkJazzKlassiskLatinRockSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg er studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus på Rytmisk Musiklærer uddannelsen med Trompet som hovedfag. Jeg har stor erfaring som udøvende musiker, selvfølgelig mest på den rytmiske side. Derudover er jeg tilknyttet som trompetist til flere kirker og begravelsesforretninger hvor jeg får mulighed for at udtrykke den klassiske side af musikken. Jeg har spillet trompet siden jeg var 10 år gammel og har igennem tiden haft mange forskellige undervisere. Jeg har modtaget både rytmisk og klassisk undervisning men har i de sidste 5 år mest været tiltrukket af den rytmiske improvisatoriske del af musikken. Jeg kan undervise i begge dele. Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevens ønsker og niveau. Giv et kald, så snakker vi om hvad det er du har brug for :)
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jakob Sørensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jakob kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Nuværende: Det Jyske Musikkonservatorium Tidligere: Dronninglund Gymnasium MGK Hjørring(Musikalsk Grundkursus)
Musikunderviser Jakob Sørensen

Kontakt Jakob

Kontakt Jakob gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked