Jens Haugset

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 8210 Århus V
  Lokale: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkJazzKlassiskPop

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jens Haugset

Personlig beskrivelse

Hej med dig!

Jeg hedder Jens, og jeg vil hjælpe dig med at finde glæden i musikken og den fantastiske tilfredshed det giver når noderne er lært og musikken bare klinger derudad! At spille musik skal først og fremmest være sjovt. Så tror jeg på at det bliver meget nemmere at udfordre sig selv og på den måde komme videre teknisk. Derfor vil min undervisning tage udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og interesser.

Jeg underviser i klaver, trombone og teori/hørelære fra begynder til moderat niveau.

Jeg kan også hjælpe dig hvis du vil arbejde mod optagelsesprøven på fx musikvidenskab, klaver som bifag på konservatoriet eller kirkemusikskolens organistuddannelse.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jens Haugset har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jens kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet klassisk klaver og trombone siden jeg var purung, og fra musikvidenskab i Århus er jeg uddannet i musikpædagogik, musikteori, arrangement, korledelse, klaver og sang. Derudover er jeg blevet undervist i japansk traditionel musikhistorie og den japanske harpe, koto. 

I øjeblikket arbejder jeg blandt andet som kapelmester og pianist i Mårsletrevyen, og jeg har spillet trombone i flere af Aarhus' big bands, brass bands og orkestre. Jeg har også sunget både klassisk og rytmisk hele mit liv, både i kirke, kor, big band, egen barbershopkvartet og eget band. Jeg har desuden arbejdet med musikundervisning og sammenspil i folkeskolen, samt musiklege for børn, babyer og ældre. 

Musikunderviser Jens Haugset

Kontakt Jens

Kontakt Jens gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked