Tromboneundervisning

Lær at spille trombone med en dygtig privatunderviser

Vil du lære at spille trombone, så er privat tromboneundervisning det bedste valg. Uanset dit niveau eller din musikalske stil, har vi en erfaring tromboneunderviser, der kan hjælpe dig.

Privatundervisning i trombone tager udgangspunkt i dit niveau, og det er den mest effektive metode, når du ønsker at lære at spille trombone.

Her på siden kan du enten oprette en forespørgsel eller kontakte en tromboneunderviser direkte. Det er gratis og uforpligtende.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af tromboneundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere tromboneundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den tromboneunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i trombone

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i trombone? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Tromboneundervisning findes lige her!

Trombonen er i en messingblæser og er relativt dybtklingende i forhold til trompeten. Trombonen kaldes også trækbasun. Trombonen har lige som trompeten et mundstykke som spilles på med læberne. Musikeren kan med sin ene hånd forskyde to rørstykker i et teleskoplignende arrangement for at opnå den ønskede tone på basunen. Trækbasunen hører ofte med i bigbands og jazzbands.

Find din trombone-underviser på Muuv. Modtag trombone-undervisning i hele Danmark.:

København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive.

Hvordan finder jeg undervisning i trombone?

Brug søgefunktionen på Muuv til at finde en underviser i vores database. Det er ikke alle instrumenter, hvor vi kan tilbyde undervisere i nærheden af dig, men vi udvider hele tiden vores database, så flere og flere kan drage nytte af vores website - uanset hvor deres bopæl er i landet.

Er du underviser i trombone?

Vi har i øjeblikket meget få undervisere i trombone på vores website, og derfor er vi på jagt efter nye. Hvis du underviser i trombone, ser vi meget gerne at du opretter dig på i vores database. Du behøver ikke have mange års erfaring med dit instrument, så længe du kan lære fra dig på en god måde. Vi håber på at se dig som trombone-underviser på Muuv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster tromboneundervisning?

Prisen på tromboneundervisning varierer meget for de forskellige trombonelærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 150 kr., hvor den billigste timepris dog er 300 kr. Den dyreste tromboneunderviser tager 400 kr. for 35 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i trombone byder på hele 12 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få tromboneundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores trombonelærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af tromboneundervisning.

Tilbyder jeres trombonelærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende trombonelærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i trombone i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser