Kristian Rasmussen

200 kr. for 25 min.

Steder

  Hjem: 2720 Vanløse

Favoritgenrer

FusionKlassiskPopSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Kristian Rasmussen

Personlig beskrivelse

Min største force er mit overblik over hvor eleven befinder sig i sit uddannelsesforløb samt den store tekniske og musikalske værktøjskasse jeg har til rådighed i min undervisning. Jeg underviser gerne motiverede begyndere, men forventer at der bliver øvet daglig. Mit fokusområde og spidskompetence er klassisk og al nodebaseret klaverspil fra begynderstadiet til helprofessionelle pianister, herunder sammenspil og kammermusik. Min undervisning tager udgangspunkt i den enkelte elevs formåen, ud fra devisen at det drejer sig ikke om hvad man spiller, men om hvordan man spiller.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kristian Rasmussen er en fuldstændig forrygende klaverlærer. Helt fantastisk dygtig, motiverende og imødekommende. Vores søn elsker hans undervisning. Vi anbefaler ham på det varmeste.

Uddannelse og baggrund

Statsprøvet musikpædagog, Diplomeksamen, Solistklasse med debutkoncert - alle fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Studier i Storbritannien og Ungarn (Franz-Liszt Akademiet). Er p.t. ansat som studielektor i soloklaver ved Københavns Universitet, Institut for Kunst- og Kulturvideskab. Jeg har desuden undervist i talrige musikskoler samt på Sjællands Kirkemusikskole og Aalborg Universitet. Har haft talrige deltagere og præmietagere ved Berlingske Musikkonkurrence og Steinway Festival. Medforfatter til Klaverbogen sammen med min kollega Susanne Clod Pedersen. Kig efter den på saxo.dk eller hos Bog og Ide.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked