Kristian Rasmussen

230 kr.   25 min.

Steder

  Hjem: 2720 Vanløse

Favoritgenrer

AmbientKlassiskPopSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Kristian Rasmussen

Personlig beskrivelse

Min største force er mit overblik over hvor eleven befinder sig i sit læringsforløb samt den brede tekniske og musikalske værktøjskasse jeg har til rådighed i min undervisning. Jeg underviser gerne motiverede begyndere - både børn og voksne - men forventer at der bliver øvet ofte i forhold til alder og niveau. Mit fokusområde og spidskompetence er klassisk, herunder moderne/minimalist/film/spilmusik og i øvrigt al nodebaseret klaverspil fra begynderstadiet til helprofessionelle pianister; desuden sammenspil, kammermusik, hørelære og teori. Min undervisning er både afslappet og målrettet, og tager udgangspunkt i den enkelte elevs formåen med sigte på at hjælpe eleven til en dybere forståelse af det valgte materiale og en højnelse af både det tekniske og musikalske niveau.

Mine takster:

25 min 230 kr.

50 min 420 kr.

75 min 600 kr.10-turs Klippekort for børn og unge som er under 21 år i købsøjeblikket:


25 min 1.900 kr

50 min 3.600 kr

75 min 5.200 krSkriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Nina V. Andersen

Kristian Rasmussen er en fuldstændig forrygende klaverlærer. Helt fantastisk dygtig, motiverende og imødekommende. Vores søn elsker hans undervisning. Vi anbefaler ham på det varmeste.

Uddannelse og baggrund

Statsprøvet musikpædagog, Diplomeksamen, Solistklasse med debutkoncert - alle fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Studier i Storbritannien og Ungarn (Franz-Liszt-Akademiet). Aktiv deltager i talrige masterclasses. Aktivt virke som kammermusiker og akkompagnatør. Studielektorat i soloklaver ved Københavns Universitet, Institut for Kunst- og Kulturvideskab. Jeg har desuden undervist i talrige musikskoler samt på Sjællands Kirkemusikskole og Aalborg Universitet. Har haft talrige deltagere og præmietagere ved Berlingske Musikkonkurrence og Steinway Festival. Medforfatter til Klaverbogen sammen med min kollega Susanne Clod Pedersen. Kig efter den på saxo.dk eller hos Bog og Ide.

Musikunderviser Kristian Rasmussen

Kontakt Kristian

Kontakt Kristian gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked