Lasse Hansen

600 kr.   50 min.

Steder

  Hjem: 4532 Gislinge

Favoritgenrer

BluesFunkFusionJazzKlassiskLatinPopRockSwing

Personlig beskrivelse

Kreativitet og musikglæde er nøgleordene for min undervisning og min musik. Vi finder i fællesskab en form og et tempo som passer til dig, og det du gerne vil lære. Du vil få alle de grundlæggende redskaber til at kunne nyde og lave musik såsom teknik, noder, akkorder, gehør mm. Af genrer kan vi fx bevæge os i pop/rock, blues, jazz, latin, viser, og muligvis en afstikker til den klassiske verden i ny og næ. Gennem indstudering, improvisation og leg (3 sider af samme sag) dykker vi ned i musikkens fantastiske verden på baggrund af dine interesser og ambitioner, og du vil hurtigt have mulighed for at spille masser af musik til både din og andres fornøjelse.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lasse Hansen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lasse kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet musiklærer og pianist fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2009 med diplom i klaver, og hovedvægt på rock, jazz og andre rytmiske genrer. Studerer pt. musikvidenskab på Københavns Universitet.
Musikunderviser Lasse Hansen

Kontakt Lasse

Kontakt Lasse gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked