Lasse Sonne

150 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2500 Valby

Favoritgenrer

DanceDiscoElektroniskFolkJazzLatinPopPunkR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Mit navn er Lasse Sonne og jeg er en sangskriver på 23 år. 

Jeg tilbyder undervisning i sangskrivning og musikproduktion.

Sangskrivning

Undervisningen i sangskrivning er delt op i 2 dele, hvor vi vil veksle mellem disse fra lektion til lektion - alt efter dit behov.

Jeg tror på at det er umuligt at planlægge sig til den gode sang eller den rigtige udvikling som sangskriver. Derfor vil nogle lektioner være meget målrettede og strukturerede og andre vil i højere grad have karakter af en samtale, hvor der er plads til det uforudsete.

Vi arbejder i grove træk med at være i en kreativ proces og i en kritisk proces.

 • I den kreative proces vil du blive præsenteret for en bred vifte af tilgange til at skrive sange som jeg selv har benyttet i mit virke som sangskriver. Her skaber vi uden at dømme. Undervisningen er et frirum til at eksperimentere, vi tager ikke stilling til produktet men arbejder udelukkende mod at udvide vores musikalske og tekstmæssige horisont. Din erfaring med sangskrivning og dine genrepræferencer er ikke vigtige, det vigtigste er en stor lyst og åbenhed omkring det at skabe musik.
 • I den kritiske proces tager vi stilling. Her skræddersyer jeg undervisningen efter dine behov. Hvis du allerede har projekter igang du gerne vil have feedback på tager vi dem op og arbejder med dem. Denne del af undervisningen handler hovedsageligt om at frigøre sig fra sit produkt og turde tage stilling og lade andre tage stilling til det. Vi kommer til at arbejde med hvordan man kan bryde sine vaner og du vil blive stillet opgaver møntet på at hive dig ud af din comfort-zone. Jeg skal nok sørge for at der er masser af te eller kaffe til at hjælpe dig på vej :)


Musikproduktion

Undervisningen i musikproduktion drejer sig hovedsageligt om hvad det vil sige at arrangere en sang. Det tilbydes udelukkende som tilvalg til sangskrivning

Undervisningen foregår gennem en DAW (Jeg bruger selv Logic Pro så det vil jeg anbefale, ellers er Pro Tools, Ableton Live og Garageband også meget fine). Vi arbejder også her med at dele undervisningen op i 2 dele og mange af opgaverne vil krydse over med sangskrivningsopgaverne. Vi kommer til at kigge en lille smule på mix, men vi arbejder hovedsageligt med hvordan man kan eksperimentere med sine arrangementer. Hvis du f.eks. altid skriver sange på guitar, kan det være en god kickstarter at prøve at arrangere vha. elektroniske elementer istedet.


Praktisk Information

Jeg har et opstartstilbud, hvor prisen er 150 kroner pr. lektion, det gælder indtil 1. maj.

Hvis du melder dig til i opstartsperioden er du garanteret denne pris et halvt år frem fra din tilmeldingsdato.

Efter d. 1. maj vil prisen være 200 kroner pr. lektion.

Undervisningen foregår i min lejlighed i Valby, 5 minutters gang fra Valby Station. 

Der er både mulighed for at få undervisning i dag og aftentimerne, alt efter hvad der passer dig bedst.

Hvis du er i tvivl om noget må du hellere end gerne skrive til mig på (mail skjult)

Jeg glæder mig til at høre fra dig


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lasse Sonne har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lasse kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelse:

 • 5 måneder på Oure Music - http://www.oure.dk/hoejskole/musik
 • 1 år på linjen for sangskrivning, komposition og produktion på Akademiet - http://akademiet.org/linie-7
 • Modtaget undervisning af bl.a.: Mads Mouritz, Henriette Sennenwaldt (Under Byen), Copyflex, Kirstine Stubbe Teglbjærg, Jomi Massage, Claus Hempler, Albert Raft, Henrik Sundh og Tobias Trier.
 • Jeg arbejder selv på to, endnu uudgivede projekter. Det ene er engelsksproget og vil blive udgivet i løbet af 2015. Det andet er på dansk og man kan finde på 2 demoer til projektet på denne side: www.soundcloud.com/vilegermusik
 • Derudover spiller jeg for kunstneren Bene: https://www.facebook.com/benemusicyes

Lasse Sonne  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR