Undervisning i musikproduktion

Hvis du vil lære at producere musik, er privatundervisning i musikproduktion lige noget for dig. Her vil du lære om alt inden for musikproduktion.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af musikproduktion-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere musikproduktion-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den musikproduktion-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i musikproduktion

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i musikproduktion? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Vil du i gang med musikproduktion?

Har du besluttet dig for, at du vil i gang med at producere din egen musik? Er du fascineret af de muligheder, som en computer tilbyder? Kan du lide at sidde og nørde foran skærmen? Musikproduktion er i så fald noget for dig. Det er bare at komme i gang! Men først anbefales det, at du gør dig et par overvejelser.

Hvilken genre vil jeg gerne beskæftige mig med?

Som udgangspunkt kan man lave alle typer musik i alle DAWs (programmer til musikproduktion). Men nogle programmer kan særligt anbefales frem for andre. Blandt andet kan Ableton og Fruity Loops særligt anbefales til dig, som ønsker at fokusere på elektronisk musik. Det skyldes, at disse programmer er bygget op på en praktisk måde i forhold til loops, som er kendetegnet inden for EDM etc. Når det så er sagt, er det egentlig lige gyldigt hvilken DAW du vælger at bruge.

Forslag til valg af DAW (Digital Audio Workstation)

Inden du går i gang med at producere musik, bliver du nødt til at træffe et valg omkring, hvilken DAW du vil benytte. De to mest populære DAWs er Pro Tools og Logic. Herunder præsenterer vi listen over de mest populære DAWs, der findes:

Sådan kan undervisning i musikproduktion hjælpe dig

Mange bruger YouTube, når de vil lære tips og tricks til musikproduktion. Som nybegynder er svært at vide hvilke ting, man skal blive god til for at producere musik. I den situation, hvor man er nybegynder, er det en god idé at kontakte en privatunderviser, som kan tilbyde solo undervisning i musikproduktion. En privatunderviser kan introducere en til de forskellige funktioner i dit DAW og give et overblik. Det gør, at man kan komme hurtigere i gang med programmet og undgå dumme fejl og frustrationer.

Skriv dette ned, inden du kontakter en underviser

Find en underviser i musikproduktion her

Er du klar til at komme i gang med musikproduktion? Her på MUUV.DK kan du hurtigt og nemt finde en privatunderviser, som kan hjælpe dig i gang med at producere din egen musik. Brug søgefunktionen eller tjek listen ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster musikproduktion-undervisning?

Prisen på musikproduktion-undervisning varierer meget for de forskellige musikproduktion-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 100 kr., hvor den billigste timepris dog er 150 kr. Den dyreste musikproduktion-underviser tager 600 kr. for 150 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af musikproduktion-undervisere fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 86 musikproduktion-lærere i vores katalog.

Kan man få musikproduktion-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 15 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores musikproduktion-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af musikproduktion-undervisning.

Tilbyder jeres musikproduktion-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores musikproduktion-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 100 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i musikproduktion i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser