Undervisning i musikproduktion

Hvis du vil lære at producere musik, er privatundervisning i musikproduktion lige noget for dig. Her vil du lære om alt inden for musikproduktion.

Marco Boisdon 250 kr. for 60 min.
  1801 Frederiksberg C
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Kim Barner 349 kr. for 60 min.
  4200 Slagelse
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Olle Markensten 500 kr. for 55 min.
  3500 Værløse
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Kristian Møller 300 kr. for 60 min.
1
  2100 København Ø
  2100 København Ø
  Hos eleven
  Online
Emil Lundbak 375 kr. for 60 min.
  Hjem
  2300 København S
  Hos eleven
  Online
Peter Nielsen 400 kr. for 60 min.
  8000 Århus C
  8000 Århus C
  Hos eleven
  Online
Jacob Falk 350 kr. for 50 min.
1
  2200 København N
  2200 København N
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Musikproduktion-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i musikproduktion

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i musikproduktion? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Vil du i gang med musikproduktion?

Har du besluttet dig for, at du vil i gang med at producere din egen musik? Er du fascineret af de muligheder, som en computer tilbyder? Kan du lide at sidde og nørde foran skærmen? Musikproduktion er i så fald noget for dig. Det er bare at komme i gang! Men først anbefales det, at du gør dig et par overvejelser.

Hvilken genre vil jeg gerne beskæftige mig med?

Som udgangspunkt kan man lave alle typer musik i alle DAWs (programmer til musikproduktion). Men nogle programmer kan særligt anbefales frem for andre. Blandt andet kan Ableton og Fruity Loops særligt anbefales til dig, som ønsker at fokusere på elektronisk musik. Det skyldes, at disse programmer er bygget op på en praktisk måde i forhold til loops, som er kendetegnet inden for EDM etc. Når det så er sagt, er det egentlig lige gyldigt hvilken DAW du vælger at bruge.

Forslag til valg af DAW (Digital Audio Workstation)

Inden du går i gang med at producere musik, bliver du nødt til at træffe et valg omkring, hvilken DAW du vil benytte. De to mest populære DAWs er Pro Tools og Logic. Herunder præsenterer vi listen over de mest populære DAWs, der findes:

Sådan kan undervisning i musikproduktion hjælpe dig

Mange bruger YouTube, når de vil lære tips og tricks til musikproduktion. Som nybegynder er svært at vide hvilke ting, man skal blive god til for at producere musik. I den situation, hvor man er nybegynder, er det en god idé at kontakte en privatunderviser, som kan tilbyde solo undervisning i musikproduktion. En privatunderviser kan introducere en til de forskellige funktioner i dit DAW og give et overblik. Det gør, at man kan komme hurtigere i gang med programmet og undgå dumme fejl og frustrationer.

Skriv dette ned, inden du kontakter en underviser

Find en underviser i musikproduktion her

Er du klar til at komme i gang med musikproduktion? Her på MUUV.DK kan du hurtigt og nemt finde en privatunderviser, som kan hjælpe dig i gang med at producere din egen musik. Brug søgefunktionen eller tjek listen ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster musikproduktion-undervisning?

Prisen på musikproduktion-undervisning varierer meget for de forskellige musikproduktion-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 250 kr., hvor den billigste timepris dog er 250 kr. Den dyreste musikproduktion-underviser tager 500 kr. for 55 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede musikproduktion-lærere. I vores komplette katalog har vi 149 undervisere i musikproduktion, hvor et mindre udvalg (nemlig 7) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 7musikproduktion-undervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få musikproduktion-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 4 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores musikproduktion-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af musikproduktion-undervisning.

Tilbyder jeres musikproduktion-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækkerr kørsel. Hos vores Musikproduktion-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 100 kr.

Find undervisning i musikproduktion i dit nærområde:

Suppler din musikproduktion-undervisning med det rette gear

Når du modtager musikproduktion-undervisning, så er det rette gear essentielt. Herunder kan du se nogle af de produktkategorier, der er særligt interessante, når man modtager musikproduktion-undervisning.

Studie- og liveudstyrDAW (Digital Audio Station)StudiemonitorsAudio Interfaces / LydkortStudie-hovedtelefonerMikrofonKondensator-mikrofonDynamisk mikrofonHåndholdte optagere
 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal