Laura Kjærgaard

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 1775 København V

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkJazzKlassiskPopRockWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Laura Kjærgaard

Personlig beskrivelse

MGK-studerende tilbyder solid undervisning til en billig penge

Jeg spiller primært altsaxofon men spiller også både sopran, tenor og bariton. Jeg underviser gerne på begynder- eller lettere øvet niveau, børn, unge og gamle.
De elever, jeg har nu, har i løbet af et par måneder rykket sig til et niveau, hvor de kan komme med ønsker til musik, de vil spille. Det betyder, at det i høj grad vil være dig, der sætter repetoiret, når vi er noget lidt ind i undervisningsforløbet.

Jeg bor i København på Vesterbro. Undervisningen vil primært forgå hjemme hos mig, men hvis dette er helt umuligt, kan vi selvfølgelig diskutere undervisning hos dig.

150 kr. for 30 minutter
200 kr. for 60 minutter

Venlig hilsen

Laura Kjærgaard

Tlf:(telefon skjult)
Mail: (mail skjult)">(mail skjult)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Laura Kjærgaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Laura kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er MGK-studerende på 3. år på Sankt Annæ Gymnasium. Jeg har spillet saxofon i 12 år og har spillet i orkester i nu 8 år. Lige nu spiller jeg i Rødovre Concert Band. Jeg har deltaget i mange forskellige ting, alt fra musicalforstilling til folkemusiktræf.

Musikunderviser Laura Kjærgaard

Kontakt Laura

Kontakt Laura gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked