Undervisning i saxofon

Er du forelsket i saxofonens smukke lyd? Så er du ikke den eneste. Her kan du finde en privatunderviser i saxofon, som kan lære dig at spille saxofon.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af saxofonundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere saxofonundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den saxofonunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i saxofon

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i saxofon? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Nyttig information omkring saxofonundervisning

Er du fascineret af saxofonens fantastiske klang? Har du besluttet dig for at modtage saxofonundervisning? Så er MUUV dette rette sted for dig. Her på MUUV.DK kan du nemlig finde en privatunderviser i saxofon, som matcher dine behov. Vi kan dog varmt anbefale, at du gør dig et par overvejelser, inden du kaster dig ud i din første undervisningstime.

Hvilke genrer holder du af?

Er du til bløde popmelodier eller synkoperet funk-musik? Det har indflydelse på dit valg af saxofonunderviser. De fleste undervisere har nemlig særlige forcer inden for musik, og det vil også afspejles i den undervisning, du modtager som elev. Du bør derfor overveje, hvilken type musik, du holder af, og hvad du derfor gerne vil dygtiggøre dig i.

Sådan kan undervisning i violin hjælpe dig

Selv garvede saxofonister kan drage nytte af at få undervisning i ny og næ. Men langt de fleste musikere med mange år på bagen kan “undervise” sig selv, fordi de efterhånden har fået indgående kendskab til sit instrument. Som nybegynder saxofonist, derimod, er det afgørende, at man finder en god underviser, der kan introducere en til instrumentet. En underviser, der forstår ens behov, kan hjælpe med dig med at få den bedste start på din karriere som musiker - uanset dit ambitionsniveau.

Hvilken saxofon bør du vælge?

Der findes et bredt udvalg af saxofoner og der er næppe én saxofon som passer til alle saxofonister. Her gælder det om at finde en hvor man føler en god spillekomfort samt synes om lyden. Det handler meget om hvilken genre man spiller og i hvilke sammenhænge man skal spille. En privat underviser, der giver saxofonundervisning vil med garanti kunne hjælpe dig videre i din søgen efter den perfekte saxofon - Så du er klar til at få det fulde udbytte af saxofonundervisning.

Skriv dette ned, inden du kontakter en underviser

Før du kontakter en underviser, kan vi kraftigt anbefale, at du skriver følgende overvejelser ned. Det gør din søgning nemmere og hjælper med at præcisere over for underviseren, hvad du har brug for.

Her finder du en underviser i saxofon

Har du skrevet dine tanker ned? Så er du klar til at kaste dig ud i en karriere som saxofonist. Her på MUUV.DK finder du en underviser, som passer til dine behov. Brug søgefunktionen til at finde en underviser i dit område.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster saxofonundervisning?

Prisen på saxofonundervisning varierer meget for de forskellige saxofonlærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 150 kr., hvor den billigste timepris dog er 300 kr. Den dyreste saxofonunderviser tager 600 kr. for 30 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i saxofon byder på hele 13 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få saxofonundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 4 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores saxofonlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af saxofonundervisning.

Tilbyder jeres saxofonlærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende saxofonlærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i saxofon i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser