Undervisning i saxofon

Er du forelsket i saxofonens smukke lyd? Så er du ikke den eneste. Her kan du finde en privatunderviser i saxofon, som kan lære dig at spille saxofon.

Anders Jakob Honoré 150 kr. for 30 min.
  2730 Herlev
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Ole Visby 350 kr. for 60 min.
  3490 Kvistgård
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Alexander H. Thorn 300 kr. for 60 min.
  Hjem
  2500 Valby
  Hos eleven
  Online
Peter Nielsen 380 kr. for 60 min.
  8000 Århus C
  8000 Århus C
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Saxofonunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i saxofon

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i saxofon? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Nyttig information omkring saxofonundervisning

Er du fascineret af saxofonens fantastiske klang? Har du besluttet dig for at modtage saxofonundervisning? Så er MUUV dette rette sted for dig. Her på MUUV.DK kan du nemlig finde en privatunderviser i saxofon, som matcher dine behov. Vi kan dog varmt anbefale, at du gør dig et par overvejelser, inden du kaster dig ud i din første undervisningstime.

Hvilke genrer holder du af?

Er du til bløde popmelodier eller synkoperet funk-musik? Det har indflydelse på dit valg af saxofonunderviser. De fleste undervisere har nemlig særlige forcer inden for musik, og det vil også afspejles i den undervisning, du modtager som elev. Du bør derfor overveje, hvilken type musik, du holder af, og hvad du derfor gerne vil dygtiggøre dig i.

Sådan kan undervisning i violin hjælpe dig

Selv garvede saxofonister kan drage nytte af at få undervisning i ny og næ. Men langt de fleste musikere med mange år på bagen kan “undervise” sig selv, fordi de efterhånden har fået indgående kendskab til sit instrument. Som nybegynder saxofonist, derimod, er det afgørende, at man finder en god underviser, der kan introducere en til instrumentet. En underviser, der forstår ens behov, kan hjælpe med dig med at få den bedste start på din karriere som musiker - uanset dit ambitionsniveau.

Hvilken saxofon bør du vælge?

Der findes et bredt udvalg af saxofoner og der er næppe én saxofon som passer til alle saxofonister. Her gælder det om at finde en hvor man føler en god spillekomfort samt synes om lyden. Det handler meget om hvilken genre man spiller og i hvilke sammenhænge man skal spille. En privat underviser, der giver saxofonundervisning vil med garanti kunne hjælpe dig videre i din søgen efter den perfekte saxofon - Så du er klar til at få det fulde udbytte af saxofonundervisning.

Skriv dette ned, inden du kontakter en underviser

Før du kontakter en underviser, kan vi kraftigt anbefale, at du skriver følgende overvejelser ned. Det gør din søgning nemmere og hjælper med at præcisere over for underviseren, hvad du har brug for.

Her finder du en underviser i saxofon

Har du skrevet dine tanker ned? Så er du klar til at kaste dig ud i en karriere som saxofonist. Her på MUUV.DK finder du en underviser, som passer til dine behov. Brug søgefunktionen til at finde en underviser i dit område.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster saxofonundervisning?

Prisen på saxofonundervisning varierer meget for de forskellige saxofonlærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 150 kr., hvor den billigste timepris dog er 300 kr. Den dyreste saxofonunderviser tager 380 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede saxofonlærere. I vores komplette katalog har vi 23 undervisere i saxofon, hvor et mindre udvalg (nemlig 4) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 4saxofonundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få saxofonundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 3 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores saxofonlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af saxofonundervisning.

Tilbyder jeres saxofonlærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækkerr kørsel. Hos vores Saxofonlærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 150 kr.

Find undervisning i saxofon i dit nærområde:

Suppler din saxofonundervisning med det rette gear

Når du modtager saxofonundervisning, så er det rette gear essentielt. Herunder kan du se nogle af de produktkategorier, der er særligt interessante, når man modtager saxofonundervisning.

Alt-saxofonTenor-saxofonSopran-saxofonSaxofon-remmeSaxofon-bladeSaxofon-beskyttelseSaxofon-taskeNodebøger og DVD'er til saxofonMundstykker til saxofonRengøring af saxofon
 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal