Levi Luna

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 1620 København V

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoFolkFunkFusionPopPunkReggaeRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Levi Luna

Personlig beskrivelse

Jeg er 22 år og bor på Vesterbro. Jeg søger guitar - og bas elever. Jeg kan tilbyde en tålmodig og pædagogisk undervisning baseret på endel praksis. Jeg kræver dog elever fra alderen 15 og op efter. Mine styrker er indblik i flere forskellige genrer og sammenligning. Jeg kan undervise i en mere fri form for forhold til instrumentet så det hele ikke bare bliver kedeligt - men også sjov. Musik er sjov!
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Levi Luna har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Levi kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har gået på produktionsskolen KUBA i 1,5år hvor jeg har lært div. inden for rytmeøvelse, hørelære, sanglære og derudover indblik i genrer som reggae, punk, rock, country, blues, pop, børnemusik, folk. Derudover  3 år på musikgymnasie afsluttende med højt musisk gennemsnit. Jeg har spillet i div. bands i 4-5 år hvor der er blevet spillet funk/rock/pop. Lige nu underviser jeg aktivt og spiller som lejemusiker! Håber at høre fra dig!
Levi Luna  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR