Basundervisning - Bliv dygtig på basguitaren

Vil du lære din første bassline eller vil du videre med dit bas-spil? Uanset om du lige er startet på basundervisning eller ønsker at udvikle dig som bassist, kan dine ønsker blive opfyldt med en privat basunderviser. Vi har samlet et katalog over dygtige og engagerede undervisere, som kan står klar til at give dig basundervisning. Se alle vores basundervisere på listen herunder.

Deodato Siquir
Pris: 300 kr. for 45 min.
  Hjem
  Lokale: 2200
  Hos eleven
  Online
Morten Folmer
Pris: 167 kr. for 20 min.
  Hjem
  Lokale: 1674
  Hos eleven
  Online
Lise Lotte Elmelund
Pris: 200 kr. for 30 min.
  Hjem: 2980
  Lokale: 2800
  Hos eleven
  Online
Anton Schackinger
Pris: 300 kr. for 60 min.
  Hjem: 2400
  Lokale: 2400
  Hos eleven
  Online
Nicolai Kjærgaard
Pris: 125 kr. for 25 min.
  Hjem: 9000
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Jan Ole Ettrup
Pris: 250 kr. for 50 min.
  Hjem: 9200
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Jeppe B. Rasmussen
Pris: 200 kr. for 45 min.
  Hjem: 9000
  Lokale: 9000
  Hos eleven
  Online
Sebastian Stendal
Pris: 250 kr. for 55 min.
  Hjem
  Lokale: 2200
  Hos eleven
  Online
Lukasz Borowicki
Pris: 300 kr. for 60 min.
  Hjem: 5230
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Kristian Hybel
Pris: 350 kr. for 60 min.
  Hjem: 2700
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Esben Bladbjerg
Pris: 300 kr. for 60 min.
  Hjem
  Lokale: 2770
  Hos eleven
  Online
Peter Nielsen
Pris: 370 kr. for 60 min.
  Hjem: 8000
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Jacob Falk
Pris: 350 kr. for 50 min.
  Hjem: 2200
  Lokale: 2200
  Hos eleven
  Online
Nick Siriwadh
Pris: 110 kr. for 45 min.
  Hjem: 9000
  Lokale: 9000
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en underviser i basguitar, som matchede dine kriterier? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til udvalgte profiler blandt vores netværk på over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i basguitar

Ønsker du at blive eksponeret overfor elever, som søger undervisninger i basguitar? For en faste pris på 69 kr./md. kan du blive vist for potentielle elever, som besøger MUUV.

Tilmeld dig her

Basguitar

Find en privat basunderviser, der matcher dine ønsker

En privat basunderviser har de fornødne kompetencer til at lære dig, hvad der kræves for at blive en dygtig og vellidt bassist i enhver bandsammenhæng. Uanset om du er nybegynder, let øvet eller veteran på bassisten, kan en privat basunderviser vise dig effektive og motiverende måde at øve dig på instrumentet.

Nej, du bliver ikke automatisk dygtig til at spille bas, fordi du går til undervisning. Det vil kræve mange års hård træning at blive fortrolig på dit instrument. Men basundervisning kan speede processen op! Kom i gang med at spille bas og find en kompetent basunderviser her på MUUV.DK.

Bas i bandsammenhæng

Hvad kræver det at blive bassist?

Som bassist er det din fornemmeste opgave at få dine bandmedlemmer til at lyde godt. Du er “limen”, der binder det hele sammen. Det betyder, at du skal spille disciplineret og med et fokus på puls og tempo, så hele fundamentet ikke skrider. Din rolle er desuden - sammen med trommeslageren - at få de rytmiske elementer i musikken til at svinge. Hvis det rytmiske grundlag i musikken ikke fungerer, så fungerer resten af musikken heller ikke. Således er et af dine fokuspunkter som bassist at opøve din musikalske forståelse og din fornemmelse for tempo og puls. Med en privatunderviser i bas kan du blive en “rock solid” bassist - hvis du bare gider at øve dig.

Teknik på basguitar

Dette bør du tænke over, inden du kaster dig ud i basundervisning

Det anbefales kraftigt, at du tænker dig grundigt om, inden du køber dig en bas og kaster dig ud i basundervisning. Der er ingen grund til at du køber udstyr og betaler for en masse undervisning, hvis du ikke er indstillet på, at det kræver hårdt arbejde at blive dygtig til at spille bas. Find ud af med dig selv, hvad dit ambitionsniveau er og om du er villig til at investere den fornødne øvning i projektet. Hvis ikke, bør du måske holde dig til at spille luftguitar.

Hvilke genrer vil du gerne spille?

Find ud af med dig selv, hvilke genrer du gerne vil spille som bassist. Er du til rock, pop, soul, blues, funk eller måske jazz? Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvilken type musik du gerne vil lære at spille… I hvert fald til at starte med. Det har nemlig indflydelse på, hvilken basunderviser du skal vælge.

Der er stor forskel på musikundervisere. Langt de fleste undervisere er særligt dygtigt inden for nogle specifikke genrer, så du kan lige så godt vælge dem, som passer til dine yndlingsgenrer. Det sikrer høj kvalitet i undervisning og sørger for at holde motivationen oppe, når du skal øve dig.

Hvilket niveau er du på?

Tænk over hvilket niveau du er på lige nu. Er du helt ny på bas, har du et år eller to på bagen eller du efterhånden veteran? Hvor mange bandsd har du spillet i? Når du kontakter din næste basunderviser, vil vedkommende med garanti spørge ind til din erfaring med at spille bas. Det gør vedkommende, fordi han/hun vil forberede sig bedst muligt til den første time.

Hvad er dine ambitioner?

Nogle vil gerne gå hele vejen og blive så dygtig på sit instrument, at de kan være med at spille i dygtige bands på store scener rundt omkring i Danmark. For andre er det nok at kunne spille tilstrækkeligt til at kunne være med i et hyggeband, som mødes en gang om ugen. Det kan være en god idé at gøre dig klart, hvad dit mål med undervisningen er. Med ambitionerne følger der nemlig en vis disciplin, som må overholdes.

Er du indspillet på at øve dig flere gange om ugen, eller vil du blot øve dig i ny og næ, når det lige passer ind i programmet? Vil du mødes med din underviser hver uge eller en gang om måneden? Del gerne dine ambitioner med din underviser. Således kan vedkommende skræddersy et øveprogram, som passer hertil.

Hvor meget vil du give for basundervisning?

Når du ved, hvor mange gange du ønsker undervisning om måneden, kan du nemmere finde ud af, hvor meget du er villig til at betale pr. lektion. Find ud af, hvad dit månedsbudget er. Således kan du finde en underviser, som matcher dig prismæssigt. Husk på, at du skal have råd til at gå til undervisning i det lange løb - ikke kun et par uger.

Geografisk placering

På MUUV.DK har du gode chancer for at finde en basunderviser, som underviser i nærheden af dig. Hvis du bor på landet eller i en forstad er chancerne dog væsentlig mindre for, at der bor en underviser rundt om hjørnet. Før du vælger en underviser, bør du tænke over, hvor langt du er villig til at tage for at komme til basundervisning. Du skal huske på, at du skal have tiden til at tage til undervisning flere gange om måneden. Bemærk, at der er mulighed for at nogle undervisere tager hjem til for at underviser - mod betaling af transport.

Husk disciplin - og se så at komme i gang

Før du kaster dig ud i basundervisning, så husk at mærke efter. Vil du investere den tid det kræver at blive dygtig på dit instrument? Har du disciplinen til at holde ved i længere tid, eller er der for stor sandsynlighed for, at du stopper inden for kort tid? Mange har en tendens til at blive revet med af en pludselig idé om, at de skal lære at spille et instrument - men ender med at stoppe efter få uger. For at undgå at blive en af “dem”, så husk at mærke efter.

Er du klar til basundervisning? Se at komme i gang!

Undervisning i basguitar

Fandt du ikke, hvad du søgte?

LIKE os på Facebook og følg med, når der kommer nye basundervisere på MUUV.DK. Vi glæder os til at møde dig på Facebook.

Besøg vores Facebook-profil her

Er du selv basunderviser

Hvis du selv er underviser, er du mere end velkommen til at oprette en underviserprofil på MUUV.DK. Vi søger folk i hele landet. Du behøver ikke være uddannet for at blive basunderviser hos os.

Tilmeld dig her

Anmeldelse af MUUV

Portal for undervisning i basguitar

"MUUV giver en super nem og hurtig kontakt elev og lærer imellem og har givet mig en masse glade og forskellige elever. Prisen er rimelig i modsætning til andre lignende options og er derfor fair for alle parter. Keep up the good work! :)"

(5 ud af 5 stjerner)

-

Find undervisning i basguitar i dit nærområde:

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal