Mads Nyland

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Favoritgenrer

BluesDiscoElektroniskFolkFunkKlassiskPopPunkR&BReggaeRockSoulSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Mads Nyland

Personlig beskrivelse

Hos mig findes der ingen dumme spørgsmål eller forkerte genrer. Vi finder i fællesskab en form og et tempo som passer til dig, og det du gerne vil lære, og du vil hurtigt have mulighed for at spille masser af musik til både din og andres fornøjelse. Du vil få alle de grundlæggende redskaber til at kunne nyde og lave musik såsom teknik, noder, akkorder, gehør mm, og undervisningen vil fokusere på at motivere og inspirere til hjemmeøvning, da det er der tingene virkelig rykker.

Jeg er udadvendt, har humor og er altid i godt humør. Jeg er engageret i mit arbejde, og elsker at formidle til og motivere alle aldersgrupper, og har i mit tidligere virke som underviser i henholdsvis folkeskole, aftenskole og privat erfaret, hvor stor en rolle musik spiller i udviklingen af selvet, og vil derfor gerne være med til at præge og inspirere mennesker.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mads Nyland har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mads kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet fra Musikvidenskab i København i 2014, og har undervist i både klaver og guitar samt arbejdet som korleder. Endvidere spiller jeg i flere orkestre, der har udgivet plader og turneret i ind og udland, og har spillet guitar i 15 år og klaver i 20 år.

Musikunderviser Mads Nyland

Kontakt Mads

Kontakt Mads gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked