Maibritt Andersen

350 kr.   50 min.

Steder

  Hjem: 6000 Kolding
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

Klassisk

Personlig beskrivelse

I al slags musik ligger der en historie, som vil fortælles. I min undervisning lærer du at blive god til at spille den fortælling. Og dertil har du brug for virkemidler - altså violin-teknik. Jeg har masser af tricks og opskrifter på, hvordan du f.eks. får en flot klingende tone, spiller rent og hurtigt. Det kræver tålmodighed først at opnå præcision og derefter slippe gækken løs. Men sammen sniger vi os ind på målet.

Du kommer til at bruge din krop, din forstand, din koncentration, dine følelser, din fantasi og måske noget som du ikke vidste fandtes inde i dig.

Du kan være et barn, en pensionist eller midt imellem. Det vigtigste er at du drømmer om at kunne spille violin eller blive bedre til det.

Uanset hvad, så skal det være sjovt og en rar oplevelse at gå til undervisning hos mig.
Og du må gerne komme med dine egne ideer.

I hvert fald glæder jeg mig til at høre fra dig.

Kh
Maibritt

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Maibritt Andersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Maibritt kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet violin lige siden jeg var 7 år gammel. Jeg er dansker og tysker og opvokset i Flensborg. Derfor var det nærliggende for mig at søge ind på musikkonservatoriet i Berlin - det der i dag hedder Universität der Künste. (Berlin har nemlig to musikkonservatorier og et akademi der uddanner professionelt.)

I Berlin har jeg haft fantastiske violinprofessorer, som jeg har lært utroligt meget af.
Jeg har spillet i orkester og spillet kammermusik lige siden jeg var teenager. Jeg har også været på rejser rundt omkring i verden med forskellige ensembler. Senere i min uddannelse har jeg også prøvet den af med jazz. Indenfor de sidste mange år har jeg spillet folkemusik, cirkusmusik og verdensmusik - bl.a. på Testrup højskole, hvor jeg har været mange gange sammen med min søn i sommerfierne.
Men min basis ligger i den klassiske musik, som spænder over så mange århundreder, og hvor der er så mange verdener at dykke ned i.

Jeg elsker at lære fra mig. Og det betyder at jeg interesserer mig meget for, hvad der sker inde i os når vi gerne vil lære at spille violin og hvad der skal til for at det lykkes. Det skal selvfølgelig komme dig til gode.

Musikunderviser Maibritt Andersen

Kontakt Maibritt

Kontakt Maibritt gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked