Undervisning i violin

Violien er et af de populæreste instrumenter fra strygerfamilien, som særligt høres i de smukke klassiske numre. Her kan du finde privatundervisere i violin.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af violinundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere violinundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den violinunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i violin

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i violin? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Vil du i gang med violinundervisning?

Violinen er et strygeinstrument, som stammer fra Italien. Ordet “violin” betyder faktisk “lille strengeinstrument”. Er du blevet fascineret af instrumentet og har du besluttet dig for, at du gerne vil modtage undervisning i violin? Her på MUUV.DK kan du finde en privatunderviser i violin. Først anbefaler vi dig dog, at du gør dig et par overvejelser omkring din undervisning.

Hvilken genre vil du spille på violin?

Violinen hører hjemme i mange former for musik. Blandt andet er den en fast del i meget klassisk musik samt folkemusik. Det er vigtigt at huske, at undervisere ofte er specialiseret inden for bestemt genrer og musikalske discipliner. Derfor kan en underviser ikke bare lære dig alt på en violin. Du må derfor gøre op med dig selv, om du ønsker undervisning i klassisk violin eller rytmisk violin - og eventuelt specificere over for dig selv og din underviser hvilken genre, du ønsker at specialisere dig i.

Sådan kan undervisning i violin hjælpe dig

Når man har spillet violin i mange år, er det nemt at identificere hvilke områder, man gerne vil blive bedre til. Man har måske allerede styr på de øvelser, man vil bruge tid på og behøver kun en sjælden gang inputs fra en underviser. Men som nybegynder i violin er det en umulig opgave at vide, hvor man skal starte. Man har ingen forudsætninger for at vide, hvordan man skal holde på instrumentet eller hvordan man på en optimal måde får lyd ud af instrumentet. I den situation er det nødvendigt at have en underviser, som kan give en øvelser og øjeblikkelig feedback på øvningen. Det sikrer, at man kommer hurtigst muligt i gang og får opøvet gode vaner frem for dårlige.

Skriv dette ned, inden du kontakter en underviser

Find en underviser i violin her

Er du klar til at komme i gang med violinundervisning? Her på MUUV.DK kan du hurtigt og nemt finde en privatunderviser, som kan hjælpe dig i gang med at lære at spille violin. Brug søgefunktionen eller tjek listen ovenfor.

Fandt du ikke en violinunderviser?

Vi får jævnligt nye undervisere ind på MUUV.DK, og når vi gør det, deler vi det på vores Facebook-profil. På den måde kan du, let og enkelt, få af vide, når der kommer nye violinundervisere.

Besøg vores Facebook-profil her


Underviser du i violin?

Vi søger hele tiden nye undervisere inden for violin, da vi hver måned har mange henvendelser fra potentielle elever. Hvis du underviser i violin, kan du få del i disse mange henvendelser ved at tilmelde dig på MUUV. Det tager få minutter, og så vil din profil være aktiv, og dit billede vil være i listen herover.

Du kan tilmelde dig her


Violinen – En smuk del af strygerfamilien

Violinen er uden tvivl et af de instrumenter, der kan frembringe de aller fineste toner og melodier. Strygerinstrumenter, som violinen er en del af, har evnen til at lave blide og fine overgange mellem tonerne. Dette har gjort violinen til et rigtig populært instrument – navnligt inden for klassisk musik.

Violinen er dog i nyere tider også blevet benyttet i en række andre genre. Der er bl.a. blevet lavet sammensætninger, hvor violinen er med i mere op-tempo musik.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster violinundervisning?

Prisen på violinundervisning varierer meget for de forskellige violinlærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 100 kr., hvor den billigste timepris dog er 200 kr. Den dyreste violinunderviser tager 500 kr. for 50 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i violin byder på hele 22 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få violinundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 5 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores violinlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af violinundervisning.

Tilbyder jeres violinlærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende violinlærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i violin i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser