Undervisning i violin

Violien er et af de populæreste instrumenter fra strygerfamilien, som særligt høres i de smukke klassiske numre. Her kan du finde privatundervisere i violin.

Opret en forespørgsel

Når du opretter en forespørgsel, matcher vi dig med undervisere, der passer på din søgning. Du bliver matchet med op til tre undervisere, hvor jeres kontaktoplysninger automatisk udveksles. Servicen er naturligvis gratis og uforpligtende.

Opret forespørgsel nu

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Violinunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i violin

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i violin? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Vil du i gang med violinundervisning?

Violinen er et strygeinstrument, som stammer fra Italien. Ordet “violin” betyder faktisk “lille strengeinstrument”. Er du blevet fascineret af instrumentet og har du besluttet dig for, at du gerne vil modtage undervisning i violin? Her på MUUV.DK kan du finde en privatunderviser i violin. Først anbefaler vi dig dog, at du gør dig et par overvejelser omkring din undervisning.

Hvilken genre vil du spille på violin?

Violinen hører hjemme i mange former for musik. Blandt andet er den en fast del i meget klassisk musik samt folkemusik. Det er vigtigt at huske, at undervisere ofte er specialiseret inden for bestemt genrer og musikalske discipliner. Derfor kan en underviser ikke bare lære dig alt på en violin. Du må derfor gøre op med dig selv, om du ønsker undervisning i klassisk violin eller rytmisk violin - og eventuelt specificere over for dig selv og din underviser hvilken genre, du ønsker at specialisere dig i.

Sådan kan undervisning i violin hjælpe dig

Når man har spillet violin i mange år, er det nemt at identificere hvilke områder, man gerne vil blive bedre til. Man har måske allerede styr på de øvelser, man vil bruge tid på og behøver kun en sjælden gang inputs fra en underviser. Men som nybegynder i violin er det en umulig opgave at vide, hvor man skal starte. Man har ingen forudsætninger for at vide, hvordan man skal holde på instrumentet eller hvordan man på en optimal måde får lyd ud af instrumentet. I den situation er det nødvendigt at have en underviser, som kan give en øvelser og øjeblikkelig feedback på øvningen. Det sikrer, at man kommer hurtigst muligt i gang og får opøvet gode vaner frem for dårlige.

Skriv dette ned, inden du kontakter en underviser

Find en underviser i violin her

Er du klar til at komme i gang med violinundervisning? Her på MUUV.DK kan du hurtigt og nemt finde en privatunderviser, som kan hjælpe dig i gang med at lære at spille violin. Brug søgefunktionen eller tjek listen ovenfor.

Fandt du ikke en violinunderviser?

Vi får jævnligt nye undervisere ind på MUUV.DK, og når vi gør det, deler vi det på vores Facebook-profil. På den måde kan du, let og enkelt, få af vide, når der kommer nye violinundervisere.

Besøg vores Facebook-profil her


Underviser du i violin?

Vi søger hele tiden nye undervisere inden for violin, da vi hver måned har mange henvendelser fra potentielle elever. Hvis du underviser i violin, kan du få del i disse mange henvendelser ved at tilmelde dig på MUUV. Det tager få minutter, og så vil din profil være aktiv, og dit billede vil være i listen herover.

Du kan tilmelde dig her


Violinen – En smuk del af strygerfamilien

Violinen er uden tvivl et af de instrumenter, der kan frembringe de aller fineste toner og melodier. Strygerinstrumenter, som violinen er en del af, har evnen til at lave blide og fine overgange mellem tonerne. Dette har gjort violinen til et rigtig populært instrument – navnligt inden for klassisk musik.

Violinen er dog i nyere tider også blevet benyttet i en række andre genre. Der er bl.a. blevet lavet sammensætninger, hvor violinen er med i mere op-tempo musik.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster violinundervisning?

Prisen på violinundervisning varierer meget for de forskellige violinlærere. Derfor kan det også være svært at komme med en specifik pris på violinundervisning. Du skal dog typisk forvente at betale mellem 200 og 400 kr. pr. lektion.

Hvor mange undervisere har I?

På MUUV kan du finde undervisere i alle instrument, og du kan naturligvis også finde violinundervisning. I vores katalog har vi 27 undervisere i violin, som du kan modtage tilbud fra, hvis du opretter en gratis og uforpligtende forespørgsel her på siden.

Kan man få violinundervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i violin, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par violinlærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres violinlærere at køre ud?

De fleste violinlærere tilbyder at køre hjem til eleven og tilbyde violinundervisning der. Man skal forvente en merpris, som typisk ligger mellem 50 og 100 kr. pr. lektion.

Find undervisning i violin i dit nærområde:

Suppler din violinundervisning med det rette gear

Når du modtager violinundervisning, så er det rette gear essentielt. Herunder kan du se nogle af de produktkategorier, der er særligt interessante, når man modtager violinundervisning.

ViolinAkustisk violinElektrisk violinStartpakker med violinBørneviolinViolinbuerSkulderstøtter til violinViolinstrengeViolinkasserViolin-dele
 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal