Marco Martiri

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkLatinOperaPopRockWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Marco Martiri

Personlig beskrivelse

Jeg er guitarist og sanger og tilbyder undervisning i sang og akustisk guitar.

Niveau: Begynder, let øvede , øvede.  

Sang 

Synger du meget og vil gerne udvikle din stemme? Har(telefon skjult)px;"> du aldrig fået sangundervisning før, eller har du altid fået at vide at du ikke kan synge?
Lige meget, hvor du står vil jeg kunne hjælpe dig frem til at udvikle din stemme og din sang.  Vi vil arbejde med sangteknik og med sange du vælger.
Søger du ind på skuespillerskolen kan jeg hjælpe dig med nærvær og udtryk i din sang. 

Guitar

Guitaren bruger jeg primært til at akkompagnere. På guitar kan jeg undervise i forskellige stilarter og teknikker. Rytme og fingerspil. Er du interesseret i sydamerikansk anslagsteknik kan jeg lære dig rytmer, hvor man bruger alle fingre på højre hånd til at lave forskellige lyde med. 
Arbejder du med mindre børn i børnehave eller vuggestue kan jeg undervise dig i guitaren målrettet dit arbejde med børn. Dvs børnesange og om hvordan du kreativt kan bruge guitaren sammen med børnene og hvordan man kan lave lydeffekter og klange du kan styre stemningerne i stuen med uden at skulle være en superdygtig guitarist. 

Guitar og sang lektion

Jeg vil også kunne undervise i en ”guitar og sang” lektion, hvor du både får sangundervisning og guitarundervisning
At kunne akkompagner sin egen sang kræver noget særlig. Vi arbejder på, hvordan du kan gøre akkompagnementet spændende og samtidigt synge med udtryk  følelse og klang.   


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Marco Martiri har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Marco kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er læreruddannet med musik som liniefag fra Frederiksberg Seminarium og Gøsselpædagog (musik og bevægelse for børn). Har gennem tiden fået sangundervisning af sangere fra operakorert og den Jyske opera. Siden 1991 har jeg levet af at spille, lave koncerter, lave børneteater og musik og rytmik med børn. Jeg har meget praktisk erfaring og som underviser har jeg en udbredt pædagogisk sans.

Siden 1991 har levet af at spille. Jeg har hjemmestudie og har produceret og skrevet sange. I studiet bruger jeg Cubase, som jeg begyndte på i 1995. I 18 år var jeg primus motor i det latinamerikanske band Titicaca, der havde et hav af koncerter lige fra skoler, kirker og festivaler til DRs Koncertsal. Jeg har rødder i Argentina og har derfor en del kendskab til latinamerikansk musik men kan også andre genrer.

For tiden optræder jeg med mit projekt med Italienske sange og opera og samtidigt laver jeg børneteater og spiller for børn.

(telefon skjult)px;">Sangen har altid været central for mig og jeg har fået undervisning både i Argentina og i Danmark. De senere år har jeg også sunget klassiske italienske sange med bel canto teknik.. Siden år 2000 har jeg arbejdet en del med musik og teater for børn og har i 2017 udgivet en CD med børnesange.

(telefon skjult)px;">Hør og se mere om mig på www.marcomusik.dk

Musikunderviser Marco Martiri

Kontakt Marco

Kontakt Marco gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked