Undervisning i cubase

Vil du gerne være dygtig til at producere eller mixe musik i Cubase? Her på MUUV kan vi tilbyde et udvalg af dygtige privatundervisere i Cubase. Find den underviser der passer til netop dine behov.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af cubaseundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere cubaseundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den cubaseunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i cubase

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i cubase? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Undervisning i Cubase

Cubase er et fremragende musiksoftware som er produceret af Steinberg, der faktisk hører under Yamaha. Hvis du ønsker at producere din egen musik, er dette program med sikkerhed noget for dig. Programmet er spækket med muligheder for at arrangerer dine numre og kan med relativt få plugins få dine sange til at lyde mere eller mindre professionelle. Cubase er et perfekt program til dig, som roder med dine egne sange i hjemmestudiet eller som ønsker at starte et større musikstudie.

Privatundervisning i Cubase

Cubase er et stort program og kan være svært at lære til at begynde med. Derfor kan det være nyttigt for dig at finde en privatunderviser i Cubase, som kan hjælpe dig videre med programmet. Muuv har samlet en masse undervisere, som har specialiseret sig i programmet. Du kan finde privatundervisning bestående af enkelttimer eller længerevarende kurser.

Hvor kan du få undervisning?

Muuvs database over privatundervisere i Cubase dækker over det meste af Danmark. Vi har særligt fokus på følgende byer: København, Odense, Aarhus, Randers, Horsens, Esbjerg, Kolding, Vejle, Aalborg og Roskilde.

Underviser du selv i Cubase?

Muuv søger hele tiden undervisere, som kan undervise i Cubase. Vi søger både undervisere med uddannelse og uden. Det vigtigste for os er, at du har erfaring med programmet og har noget at byde på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster cubaseundervisning?

Prisen på cubaseundervisning varierer meget for de forskellige cubaselærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 125 kr., hvor den billigste timepris dog er 125 kr. Den dyreste cubaseunderviser tager 450 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i cubase byder på hele 29 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få cubaseundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 4 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores cubaselærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af cubaseundervisning.

Tilbyder jeres cubaselærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores cubaselærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 70 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i cubase i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser