Undervisning i cubase

Vil du gerne være dygtig til at producere eller mixe musik i Cubase? Her på MUUV kan vi tilbyde et udvalg af dygtige privatundervisere i Cubase. Find den underviser der passer til netop dine behov.

Marco Martiri 300 kr. for 60 min.
  2000 Frederiksberg
  Lokale
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Cubaseunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i cubase

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i cubase? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Undervisning i Cubase

Cubase er et fremragende musiksoftware som er produceret af Steinberg, der faktisk hører under Yamaha. Hvis du ønsker at producere din egen musik, er dette program med sikkerhed noget for dig. Programmet er spækket med muligheder for at arrangerer dine numre og kan med relativt få plugins få dine sange til at lyde mere eller mindre professionelle. Cubase er et perfekt program til dig, som roder med dine egne sange i hjemmestudiet eller som ønsker at starte et større musikstudie.

Privatundervisning i Cubase

Cubase er et stort program og kan være svært at lære til at begynde med. Derfor kan det være nyttigt for dig at finde en privatunderviser i Cubase, som kan hjælpe dig videre med programmet. Muuv har samlet en masse undervisere, som har specialiseret sig i programmet. Du kan finde privatundervisning bestående af enkelttimer eller længerevarende kurser.

Hvor kan du få undervisning?

Muuvs database over privatundervisere i Cubase dækker over det meste af Danmark. Vi har særligt fokus på følgende byer: København, Odense, Aarhus, Randers, Horsens, Esbjerg, Kolding, Vejle, Aalborg og Roskilde.

Underviser du selv i Cubase?

Muuv søger hele tiden undervisere, som kan undervise i Cubase. Vi søger både undervisere med uddannelse og uden. Det vigtigste for os er, at du har erfaring med programmet og har noget at byde på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster cubaseundervisning?

Prisen på cubaseundervisning varierer meget for de forskellige cubaselærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 300 kr., hvor den billigste timepris dog er 300 kr. Den dyreste cubaseunderviser tager 300 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede cubaselærere. I vores komplette katalog har vi 30 undervisere i cubase, hvor et mindre udvalg (nemlig 1) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 1cubaseundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få cubaseundervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i cubase, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par cubaselærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres cubaselærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende Cubaselærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Find undervisning i cubase i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal