Undervisning i cubase

Vil du gerne være dygtig til at producere eller mixe musik i Cubase? Her på MUUV kan vi tilbyde et udvalg af dygtige privatundervisere i Cubase. Find den underviser der passer til netop dine behov.

Marco Martiri
Pris: 300 kr. for 60 min.
  Hjem: 2000
  Lokale
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en underviser i cubase, som matchede dine kriterier? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til udvalgte profiler blandt vores netværk på over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i cubase

Ønsker du at blive eksponeret overfor elever, som søger undervisninger i cubase? For en faste pris på 69 kr./md. kan du blive vist for potentielle elever, som besøger MUUV.

Tilmeld dig her

Undervisning i Cubase

Cubase er et fremragende musiksoftware som er produceret af Steinberg, der faktisk hører under Yamaha. Hvis du ønsker at producere din egen musik, er dette program med sikkerhed noget for dig. Programmet er spækket med muligheder for at arrangerer dine numre og kan med relativt få plugins få dine sange til at lyde mere eller mindre professionelle. Cubase er et perfekt program til dig, som roder med dine egne sange i hjemmestudiet eller som ønsker at starte et større musikstudie.

Privatundervisning i Cubase

Cubase er et stort program og kan være svært at lære til at begynde med. Derfor kan det være nyttigt for dig at finde en privatunderviser i Cubase, som kan hjælpe dig videre med programmet. Muuv har samlet en masse undervisere, som har specialiseret sig i programmet. Du kan finde privatundervisning bestående af enkelttimer eller længerevarende kurser.

Hvor kan du få undervisning?

Muuvs database over privatundervisere i Cubase dækker over det meste af Danmark. Vi har særligt fokus på følgende byer: København, Odense, Aarhus, Randers, Horsens, Esbjerg, Kolding, Vejle, Aalborg og Roskilde.

Underviser du selv i Cubase?

Muuv søger hele tiden undervisere, som kan undervise i Cubase. Vi søger både undervisere med uddannelse og uden. Det vigtigste for os er, at du har erfaring med programmet og har noget at byde på.

Anmeldelse af MUUV

Portal for undervisning i cubase

"MUUV giver en super nem og hurtig kontakt elev og lærer imellem og har givet mig en masse glade og forskellige elever. Prisen er rimelig i modsætning til andre lignende options og er derfor fair for alle parter. Keep up the good work! :)"

(5 ud af 5 stjerner)

-

Find undervisning i cubase i dit nærområde:

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal