Margrethe Bard

350 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg

Favoritgenrer

JazzKlassiskOperaPopRockSoulSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

HER TILBYDES KLAVERUNDERVISNING AF BEDSTE SLAGS! 

"Klaveret er grundlag for al musik og bruges som soloinstrument, som akkompagnement, fra kammermusik til pop. Det er meget alsidigt."

Jeg er en erfaren klaverunderviser med 25 års erfaring, uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København i solistklasse. Jeg underviser både i klassisk- og rytmisk musik. Jeg tager udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og behov og lægger meget vægt på at undervisningen både er sjov og lærerig.
Jeg underviser børn og voksne i alle aldre og niveauer.

Pris og undervisningstidspunkt efter aftale, undervisningen foregår hjemme hos mig selv. Kontakt for mere information


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Margrethe Bard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Margrethe kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet pianist, organist og musikpædagog. Jeg begyndte min musikuddannelse i Polen og fuldførte den på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i solistklassen. Jeg er en aktiv pianist og er tilknyttet Ydumkoret, som fast akkompagnatør. Sammen med dem spiller jeg et meget bredt repertoire. Vi optræder både i Danmark og i udlandet.

Jeg er den type lærer, der brænder for faget og giver mine elever en god oplevelse, både hvad angår musikudøvelse og musikforståelse.


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked