Maria Gasior

300 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2500 Valby

Instrumenter

Favoritgenrer

JazzKlassiskRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg har beskæftiget mig med musik siden jeg var 6 år gammel. Jeg kommer fra en familie, hvor vi går op i at musik er noget man samles om. Nu er vi flere i familien der spiller musik og det er det bedste jeg kender til.Jeg er meget begejstret for det jeg laver og vil rigtig gerne give glæden ved at spille videre til mine elever.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Maria Gasior har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Maria kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet ved musikkonservatoriet i Kraków med tværfløjte som hovedfag og klaver som bifag, og har desuden en eksemen i pædagogik. Lige siden afslutningen på mine studier har jeg arbejdet som professionel musiker og underviser.

Jeg er klassisk uddannet men er meget interesseret i rytmisk musik også. Eksempelvis har jeg i de seneste 6 år været ansat som fløjtelærer, rytmiklærer og klaverlærer ved en musikskole, hvor jeg har elever i alderen 6-64 år.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked