Undervisning i fløjte

Der findes et hav af forskellige typer af fløjter. Ønsker du at blive ferm til at spille en af disse? Find netop den fløjte-underviser, som passer til dig.

Maria Gasior 300 kr. for 45 min.
  2500 Valby
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Alexander H. Thorn 300 kr. for 60 min.
  Hjem
  2500 Valby
  Hos eleven
  Online
Tine Karlshøj-Andersen 500 kr. for 60 min.
  1420 København K
  Lokale
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Fløjteunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i fløjte

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i fløjte? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Undervisning i fløjte

Fløjten høre til familien for blæseinstrumenter. Der findes mange forskellige typer af fløjter, men nogle af de mest anvendte typer af fløjte er:


Fløjten er efterhånden et sjældent instrument i musikverden med mindre man kigger

Ønsker du at lære at spille på fløjte?

Fløjten kan være et avanceret instrument at give sig i kast med, da det kræver en vis teknik for at beherske instrumentet. Det kræver mange års øvelse og undervisning at blive dygtig til at spille på fløjte, så du kan lige så godt starte med det samme.

Find en dygtig fløjte-underviser på MUUV

Her på MUUV har vi samlet et lille antal dygtige fløjte-undervisere, som er klar til at hjælpe dig i gang eller videre med dit fløjtespil. Vores database indeholder endnu ikke så mange undervisere i fløjte, men der er stadig en god chance for, at du kan finde en underviser, som passer til dig og som ikke bor for langt væk. Brug søgefunktionen til at finde undervisere i nærheden af din bopæl.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster fløjteundervisning?

Prisen på fløjteundervisning varierer meget for de forskellige fløjtelærere. Den billigste lektion du kan købe er 45 minutter for 300 kr., hvor den billigste timepris dog er 300 kr. Den dyreste fløjteunderviser tager 500 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede fløjtelærere. I vores komplette katalog har vi 19 undervisere i fløjte, hvor et mindre udvalg (nemlig 3) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 3fløjteundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få fløjteundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 2 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores fløjtelærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af fløjteundervisning.

Tilbyder jeres fløjtelærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende Fløjtelærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Find undervisning i fløjte i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal