Mark Bradley

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkPopR&BReggaeRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Mark BradleyLinkedIn-profil for Mark Bradley

Personlig beskrivelse

Jeg er 33 år gammel og er fra England. Jeg har spillet guitar i ca. 21 år og har undervist børn, unge og voksne i guitar og teori i et godt 15år. Jeg tog min diplom og min bacheloruddannelse i ‘Populær musik og performance’ på det prestigefyldte Guitar Institute of Technology i London.
Jeg underviser både i el og akustisk guitar fra 10 år og op efter, på alle niveauer.
Jeg underviser i mange stilarter fra blues, funk, jazz, pop, country til reggae og akustisk. Elever kan lære at spille akkorder og soloer samt få musik teori, hørelære, nodelæsning og sangskrivning.
Elever kan få hjælp til at forbedre deres teknik og lyd eller bare lære et par kendte sange som de har lyst til at spille.
Lektionerne er tilrettelagt så de tilpasses hver enkelt elevs niveau og behov.

For mere info kan du besøge min hjemmeside: www.guitarundervisningkbh.dk


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mark Bradley har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mark kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

-Themes Valley University 2002–2005 • Bachelors of music (guitar) Popular Music and Performance • Vandt en pris for bedste komponist, på mit sidste år af min uddannelse

- Guitar Institute of Technology April 2001-Dec 2001 • Diplom i faget: Foundation Popular Music and Performance
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked