Mikkel Asholt Norup

150 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet musik hele mit liv. Jeg er bassist og spiller rundt omkring i København i forskellige jazz, pop og rock sammenhænge. Jeg brænder for at spille og undervise og er sikker på at jeg kan bidrage positivt til at mine elever udvikler sig og samtidig har det sjovt med at spille musik.
Jeg underviser bassister på et letøvede og øvede niveau.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Asholt Norup har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

MGK 3-årigt Statsanerkendt Musikalsk grundkursus August(telefon skjult)– Juni 2012 Her har jeg fået et stort kendskab til diverse genrer og instrumenter. Derudover har jeg fået en god musikteoretisk forståelse og et teknisk overskud på mit hovedinstrument. Privat basundervisning Elev hos blandt andre: Peter Hansen (2009-2012) Jannik Jensen (2008-2009) Assi Roar (2006-2008) Den Rytmiske Højskole August(telefon skjult)– Januar 2009 Stenløse Musikskole Klaver, bas og sangelev August(telefon skjult)– 2008
Mikkel Asholt Norup  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked