Nis-Villads Husum

250 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 8900 Randers

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoFunkFusionJazzKlassiskPopR&BReggaeRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Velkommen til min side. Mit navn er Nis-Villads Husum og jeg er en 20 år gammel pianist med 12 års spille-erfaring på ryggen!

Årsagen til jeg har valgt at være underviser er fordi jeg godt kan lide at lære fra mig af al den viden jeg har opsamlet igennem mine 12 års spille-erfaring. Jeg har har undervist i lidt over 2 år, deriblandt har jeg undervist både piger og drenge. Derudover har jeg erhvervet mig klaverbøger i alle niveauer som tages i brug i den strukturerede individuelt planlagte undervisning, som jeg tager mig tid til at sammensætte efter hver enkelte elevs behov. Det er vigtigt for mig at både eleven og jeg har sat os et musikalsk mål, som lever op til den enkelte elevs ambitioner, og de ambitioner jeg erhverver mig for eleven.

lidt om mig som musiker:

Jeg studerer i øjeblikket på Paderup Gymnaisum i mit sidste år med musik på højniveau. Jeg elsker at spille musik, Og har derfor også engageret mig mange bands gennem tiden, som spiller lige fra pop til jazz/blues. I min fritid spiller jeg i et anerkendt Cover-band ved navn Output-band, som er et alsidigt band der spiller på alt lige fra barer til store fester såsom, privatfester, receptioner, brylluper etc.


Med hensyn til mine spillekompetencer så gælder følgende:

- Jeg har stor kendskab til både klassisk såvel som rytmisk klaver

- Jeg kan undervise ud fra noder og ud fra hørelære (Dette afhænger af eleven, og hvad han/hun ønsker fra undervisningen)

- Jeg har spillet i mange forskellige henseender, solo såvel som band.


Undervisningen foregår hos mig på Kristrupvej 32 i Randers

Jeg underviser fra 25-50 minutter pr. elev om ugen

i øjeblikket har jeg 6 elever. jeg underviser i alle aldre, både piger og drenge i alt lige fra nodelæsning til akkordlæsning til improvisation. derudover underviser jeg også parundervisning som består af 2 elever og lærer, prisen er ikke den samme for denne type undervisning, men skriv for at høre nærmere

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nis-Villads Husum har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nis-Villads kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Som sagt har jeg musik som hovedfag

(telefon skjult)); -webkit-composition-fill-color: rgba(175, 192, 227, 0.(telefon skjult)); -webkit-composition-frame-color: rgba(77, 128, 180, 0.(telefon skjult));">Jeg har gået til klaver i 10 år hos 2 forskellige lærer. både rytmisk og klassisk

Jeg har spillejobs næsten hver weekend

Jeg har været underviser for Muuv i 2 år

Jeg har i øjeblikket 8 elever

Jeg kan undervise i alle genre, da jeg selv spiller alle genre.

Nis-Villads Husum  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked