Odin Madsen Laugesen

300 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8361 Hasselager

Instrumenter

Favoritgenrer

MetalRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Odin Madsen Laugesen

Personlig beskrivelse

Mit navn er Odin og jeg er 36 år. Jeg startede med at spille guitar da jeg var Ca. 15 år og har siden starten haft en forkærlighed for metal og lækre shred soloer!

Jeg er Lead-guitarist i Prog Power bandet "Theory" som har udgivet albummet "The Art of Evil" i 2017 samt "Obsidian Haze" I 2022, spillet job med Dream Theater, Animals as Leaders og Jason Richardson.

Derudover spiller jeg guitar i Nicklas Sonnes solo projekt med hvilket vi også deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2023.

Jeg spiller hovedsageligt 7-strenget guitar, men det er selvfølgelig ikke noget problem hvis du spiller 6-strenget :)


Den første gang vil naturligvis bruges til at finde dit niveau og høre dine ønsker omkring hvad du gerne vil lære eller blive bedre til. Vi kan senere i forløbet også arbejde med numre som du har et ønske om at lære.

Du vil som elev, derudover også have muligheden for at blive sat ind i de grundlæggende funktioner i Reaper, så du ved hvordan man indspiller hjemme, da det er god træning at lytte til det man selv laver. Hvis ikke du ejer eller har intentioner om at eje en DAW vil du have mulighed for at prøve kræfter med det hos mig.

Derudover kan der også laves GuitarPro filer hvis du gerne vil undgå at glemme diverse licks :)

Jeg leder efter elever som især brænder for, at spille fed metal og sprøde soloer eller som blot trænger til nye udfordringer.

Herunder er et link til min YouTube så man kan se hvad jeg beskæftiger mig med og et link til vore musikvideo.

https://www.youtube.com/user/flunk111

https://www.youtube.com/watch?v=RTRbtSmHRtI

http://music.theorymetal.com/album/the-art-of-evil-4

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Christoffer mathiesen

Ind til videre havde jeg prøvet godt og vel 7 guitar lærere. jeg svingede ikke rigtig med nogle af dem. Men så fandt jeg Odin. Han er nok den bedste du kan få på genren. Han lytter til hvad man siger og underviser en ud fra det Nivu du nu er på. så er oven i det dejlig snaksagelig med god humor. så hvis du leder efter en guitar lære som også er sjov at være hos. så er det Odin du skal vælge

Uddannelse og baggrund

Jeg havde musik på A-niveau i Gymnasiet, men har ikke taget nogle musikalske uddannelser efterfølgende. Jeg har gået på Århus Daghøjskole, hvor jeg har taget kurser i brug af Pro-Tools. Derudover har jeg spillet i band stort set siden starten af gymnasiet. Jeg har både live- og studieerfaring.

Musikunderviser Odin Madsen Laugesen

Kontakt Odin

Kontakt Odin gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked