Undervisning i ProTools

Lær at producere musik i verdensklasse med ProTools. Her finder du privatundervisere med mange års erfaring i ProTools.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af pro tools-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere pro tools-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den pro tools-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i pro tools

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i pro tools? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Overvej dette i forbindelse med undervisning i Pro Tools

Er du optaget af musik og har måske endda lyst til at lave din egen? Vil du gerne lære mere om de mange muligheder, der er på en computer? Pro Tools tilbyder et musikunivers, hvor alt er muligt. Du kan både lave musik fra bunden eller mixe og masterere. Inden du går i gang med programmet er det dog en god idé, at du gør dig nogle overvejelser.

Hvad skal jeg kunne i Pro Tools?

Hvad er dit mål med Pro Tools? Vil du lave din helt egen musik fra bunden med dine egne instrumenter og lyde? Eller ønsker du at bruge programmet til mixe og masterere allerede produceret musik? Pro Tools kan som sagt hjælpe dig med begge dele, men anvendelsen af programmet er vidt forskelligt afhængigt af, hvad du gerne vil med det.

Hvad er dine yndlingsgenrer? Hvilken type musik vil du gerne lære? Hvis du gerne vil lave elektronisk musik, giver det god mening at tjekke en masse plugins og synthesizere, som understøtter din musik. Der er mange muligheder inden for dette felt, og det vil være en god idé at fokusere på denne del. Hvis du gerne vil beskæftige dig med organiske instrumenter og indspilning af disse, giver det god mening at bruge noget tid på at lære om indspilning. Dette er nemlig en videnskab i sig selv.

Sådan kan undervisning i Pro Tools hjælpe dig

Mange anvender YouTube til at tilegne sig ny viden om Pro Tools. Når man kender begreberne og ved hvilke ting, man gerne vil lære, er YouTube et godt værktøj. Men for nybegyndere kan musikproduktion være en jungle. Det er ikke altid let at vide, hvad det er for nogle ting, man skal blive god til for at lave den musik, man ønsker. I den situation, hvor man er nybegynder, er det en god idé at kontakte en privatunderviser. En privatunderviser kan nemlig introducere en til de forskellige funktioner i Pro Tools og vise nogle gode tips og tricks. Det gør, at man kan komme hurtigere i gang med programmet.

Husk dette, inden du kontakter en underviser

Find en underviser i Pro Tools her

Er du klar til at komme i gang med Pro Tools? Her på MUUV.DK kan du hurtigt og nemt finde en privatunderviser, som kan hjælpe dig i gang med at producere din egen musik. Brug søgefunktionen eller tjek listen ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster pro tools-undervisning?

Prisen på pro tools-undervisning varierer meget for de forskellige pro tools-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 100 kr., hvor den billigste timepris dog er 200 kr. Den dyreste pro tools-underviser tager 600 kr. for 150 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i pro tools byder på hele 29 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få pro tools-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 3 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores pro tools-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af pro tools-undervisning.

Tilbyder jeres pro tools-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores pro tools-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 125 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i pro tools i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser