Undervisning i ProTools

Lær at producere musik i verdensklasse med ProTools. Her finder du privatundervisere med mange års erfaring i ProTools.

Deodato Siquir
Pris: 300 kr. for 45 min.
  Hjem
  Lokale: 2200
  Hos eleven
  Online
Morten Folmer
Pris: 167 kr. for 20 min.
  Hjem
  Lokale: 1674
  Hos eleven
  Online
Frederik Jakobsen
Pris: 200 kr. for 60 min.
  Hjem: 2980
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Odin Laugesen Madsen
Pris: 250 kr. for 50 min.
  Hjem: 8260
  Lokale: 8230
  Hos eleven
  Online
Sebastian Stendal
Pris: 250 kr. for 55 min.
  Hjem
  Lokale: 2200
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en underviser i pro tools, som matchede dine kriterier? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til udvalgte profiler blandt vores netværk på over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i pro tools

Ønsker du at blive eksponeret overfor elever, som søger undervisninger i pro tools? For en faste pris på 69 kr./md. kan du blive vist for potentielle elever, som besøger MUUV.

Tilmeld dig her

Overvej dette i forbindelse med undervisning i Pro Tools

Er du optaget af musik og har måske endda lyst til at lave din egen? Vil du gerne lære mere om de mange muligheder, der er på en computer? Pro Tools tilbyder et musikunivers, hvor alt er muligt. Du kan både lave musik fra bunden eller mixe og masterere. Inden du går i gang med programmet er det dog en god idé, at du gør dig nogle overvejelser.

Hvad skal jeg kunne i Pro Tools?

Hvad er dit mål med Pro Tools? Vil du lave din helt egen musik fra bunden med dine egne instrumenter og lyde? Eller ønsker du at bruge programmet til mixe og masterere allerede produceret musik? Pro Tools kan som sagt hjælpe dig med begge dele, men anvendelsen af programmet er vidt forskelligt afhængigt af, hvad du gerne vil med det.

Hvad er dine yndlingsgenrer? Hvilken type musik vil du gerne lære? Hvis du gerne vil lave elektronisk musik, giver det god mening at tjekke en masse plugins og synthesizere, som understøtter din musik. Der er mange muligheder inden for dette felt, og det vil være en god idé at fokusere på denne del. Hvis du gerne vil beskæftige dig med organiske instrumenter og indspilning af disse, giver det god mening at bruge noget tid på at lære om indspilning. Dette er nemlig en videnskab i sig selv.

Sådan kan undervisning i Pro Tools hjælpe dig

Mange anvender YouTube til at tilegne sig ny viden om Pro Tools. Når man kender begreberne og ved hvilke ting, man gerne vil lære, er YouTube et godt værktøj. Men for nybegyndere kan musikproduktion være en jungle. Det er ikke altid let at vide, hvad det er for nogle ting, man skal blive god til for at lave den musik, man ønsker. I den situation, hvor man er nybegynder, er det en god idé at kontakte en privatunderviser. En privatunderviser kan nemlig introducere en til de forskellige funktioner i Pro Tools og vise nogle gode tips og tricks. Det gør, at man kan komme hurtigere i gang med programmet.

Husk dette, inden du kontakter en underviser

Find en underviser i Pro Tools her

Er du klar til at komme i gang med Pro Tools? Her på MUUV.DK kan du hurtigt og nemt finde en privatunderviser, som kan hjælpe dig i gang med at producere din egen musik. Brug søgefunktionen eller tjek listen ovenfor.

Fandt du ikke den underviser, du søgte?

Hvis du ikke fandt den underviser, som du ledte efter, kan du i stedet LIKE os på Facebook. På vores Facebook-side opdaterer vi, hver gang der kommer nye undervisere på MUUV.

Besøg vores Facebook-profil her

Underviser du selv i Pro Tools?

Muuv søger undervisere til vores database. Hvis du har erfaring med brugen af Pro Tools, er du meget velkommen til at oprette dig som underviser hos os. Du behøver ikke nødvendigvis at være uddannet i brugen af programmet, så længe du kan lære fra dig.

Tilmeld dig her

Anmeldelse af MUUV

Portal for undervisning i pro tools

"MUUV giver en super nem og hurtig kontakt elev og lærer imellem og har givet mig en masse glade og forskellige elever. Prisen er rimelig i modsætning til andre lignende options og er derfor fair for alle parter. Keep up the good work! :)"

(5 ud af 5 stjerner)

-

Find undervisning i pro tools i dit nærområde:

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal